DRAMA U NOVOJ VEZI MILICE TODOROVIĆ: Lazar želi da pređu na sledeći korak, pevačica strahuje za ono što sledi!

Autor:

Zabava

12.02.2024

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Todorović brine zbog najnovijih planova Lazara Granića, ne želi ni da čuje za ovo.

DRAMA U NOVOJ VEZI MILICE TODOROVIĆ: Lazar želi da pređu na sledeći korak, pevačica strahuje za ono što sledi!

Foto: Lazar Granić/Facebook, ATA Images

Pevačica Milica Todorović već dva meseca uživa u vezi sa bivšim manekenom, Lazarom Granićem, kog je upoznala kada je otišla kod njega, kako bi joj uradio obrve, čime se bavi poslednje tri godine. Nakon što je javnost saznala za njihovu novu vezu, Milica je postala predmet medijske pažnje, što je rezultiralo njenom burnom reakcijom na društvenim mrežama.

Između njih su se pojavile simpatije pri prvom susretu, pa su brzo započeli ljubavnu priču. Međutim, Lazar već godinama unazad živi i radi u Dubaiju, a u Srbiju dolazi na svaka tri meseca, kako bi odradio sve zakazane termine. S obzirom da se zaljubio u Milicu, izvori bliski njima navode da on uveliko razmišlja da napusti Dubai, kako bi se vratio u Beograd i započeo zajednički život sa pevačicom.

Republika

Foto: Lazar Granić/Facebook, E-Stock/Časlav Vukojičić

Milica Todorović i Lazar Granić

 

Njih dvoje već dugo razgovaraju o tome i Milica se jako raduje zbog njegove odluke, ali još uvek nije sigutna, jer ne želi da se zaleti i ponovo razočara.

- Lazar je rekao Milici da bi se vratio u Srbiju, da bi u Dubai išao kako bi ispoštovao klijente. Lazar joj je rekao da želi da kupi svoj stan, iako Milica ima nekretninu, ne želi da joj se uveli na gajbu, želi da kupi stan za oboje - govori za Star drugarica pevačice.

Prijateljima su priznali da su jako zaljubljeni i da su emocije ogromne, ali ne želi da se zaleće i žuri, s obzirom da su nedavno uplovili u vezu, a ne želi da se brzo razočara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
ostro oko

13.02.2024 10:01

bezi Milice od ovoga sto dalje,faca mu kaze da je tezak psiho

Ivaso

22.02.2024 22:16

Milice beziiii,nije to covek za tebe,vratio bi se iz Dubaija, ( a mozda je u Marinkovoj bari) samo da bi ziveo na tvoj racun,kao i Prijin muz,samo sto on ima Bobu i Brenu,bezi zeno od ovog,da ga druge nisu prozrele davno bi se on nekoj prišljamcio