PRIJIN EMOTIVNI GOVOR U OSIJEKU ODUŠEVIO HRVATE! Pojavila se kao POKLON SA MAŠNOM, pa bacila sve u TRANS! (VIDEO)

Autor: P. R. / B. P. M.

Zabava

13.02.2024

21:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Prijović je večeras posebno radnosna, jer peva blizu svoje porodične kuće!

Naša mlada muzička zvezda Aleksandra Prijović večeras održava svoj prvi koncert u dvorani "Gradski vrt" u Osijeku, od pet koliko je zakazala. Dvorana je napunjena do poslednjeg mesta, a Prija se pojavila u skupocenoj haljini koja je išarana kristalima, a koja podseća na poklon sa mašnom.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Aleksandra Prijović u Osijeku

Kao i na svakom koncertu u okviru turneje od "Istoka do zapada", Prija je koncert otvorila pesmom "Za nas kasno je". 

- Još jednom, dobro veče Osijek. Mislim da će večeras biti posebno i mislim da znate da se ja danas nalazim tridesetak kilometara od mesta u kom sam odrasla, imam tremu i jako sam srećna i hvala vam što ćemo se družiti pet dana. Želim vam da uživate večeras i da pevamo svi zajedno što glasnije - poručila je Aleksandra na samom početku koncerta.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Prija bacila publiku trans

Publika ju je nagradila ovacijama i gromoglasnim aplauzom. 

Kako saznajemo, sa Aleksandrom će na scenu večeras izaći i pevač Boban Rajović, koji je veoma popularan kod komšija. Suška se da će sa njom na binu izaći i Nina Badrić, ali ovo još uvek nije zvanično povrđeno.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Aleksandra oduševila sve stajlingom

Na našem portalu moći ćete da pratite izveštaj sa koncerta i sve najbitnije trenutke koji su se dogodoili.

Podsetimo, danas smo Aleksandru uslikali sa porodicom u porodičnoj kući u Belom Manastiru, dok se spremala za generalnu probu. Kao i uvek, njen sin Aleksandar je bio veseo i nasmejan, a Aleksandra je sve vreme bila oko njega, jednako srećna što su baš tu gde jesu. Ovaj emotivan prizor privukao je pažnju i brojnih komšija, koje su prolazile i okupljale se, kako bi pozdravile popularnu pevačicu, koja će večeras napraviti spektakl u Osijeku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading