KRISTIJANO RONALDO SE VRAĆA U MANČESTER JUNAJTED: Georgina nagovestila FUDBALSKU BOMBU

Autor:

Sport

02.03.2024

10:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za sve je kriva njena odevna kombinacija.

KRISTIJANO RONALDO SE VRAĆA U MANČESTER JUNAJTED: Georgina nagovestila FUDBALSKU BOMBU

Foto: Tanjug/AP

Kristijano Ronaldo mogao bi da se vrati u Mančester junajted i treći put obuče crveni dres sa brojem sedam na leđima. Nije tajna da Portugalac nije potpuno srećan u Al Nasru u Saudijskoj Arabiji iako prima stotine miliona evra, kako zbog načina života u arapskom stetu na koji on i njegova porodica nisu navikli, ali i zbog sve češćih udara koje doživljava. Tako je CR7 suspendovan i kažnjen drakonski novčano jer jer na provokacije protivničkih navijača i povike "Mesi, Mesi" prvo odgovarao da on nije Leo već Kristijano, a onda je počeo da prema njima gestikulira hvatanjem za međunožje, pa i da simulira seks.

Na sve to, njegova lepša polovina povukla je potez kojim je zapalila maštu svih navijača "crvenih đavola" koji bi voleli da Portugalca opet vide na Old Trafordu. Naime, Georgina Rodrigez privukla je ogromnu pažnju na Nedelji mode u Parizu svojim izgledom i modnim izborom. Na modnoj pisti je prošetala u haljini napravljenoj od dresa Kristijana Ronalda, ostavljajući publiku bez daha. I tu dolazimo do poente. Haljina je bila crvena, sa belim rubovima, belim brojem sedam i belim prezimenom Ronaldo, baš onako kako izgleda dres Mančester junajteda.

Foto: www.profimedia.rs

Georginina haljina po uzoru na dres Junajteda

Na leđima je bila ispisana posebna posveta "Za ljubav mog života, Georgina i Vetemen" sa potpisom Kristijana Ronalda. Ova jedinstvena kombinacija sportske mode i urbanog stila predstavlja novi pravac nazvan "blokekora", koji sve više dobija na popularnosti. Georgina je svojim pojavljivanjem na Nedelji mode u Parizu dodatno istakla svoj uticaj u svetu mode, budući da je revija bila održana za brend Vetemen. Ova revija je potvrdila Georgininu ulogu kao ikone stila i modnog trendsetera.


Georgina Rodrigez je svojim izgledom, prisustvom i modnim odabirom postala centralna figura na Nedelji mode u Parizu. Njen izgled je bio tema brojnih medija, a haljina napravljena od dresa Kristijana Ronalda definitivno je privukla pažnju javnosti. Ovaj modni izbor ostaje zapamćen kao jedan od najintrigantnijih trenutaka sa Nedelje mode u Parizu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading