KAŽNJENI RONALDO GLEDAO POSRTANJE SAIGRAČA: SENZACIJA - 4:4! Mitar i Sergej beže u šampionskoj trci!

Autor: M. M.

Sport

29.02.2024

21:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Al Hazem iznenadio na gostovanju Al Hilalu.

KAŽNJENI RONALDO GLEDAO POSRTANJE SAIGRAČA: SENZACIJA - 4:4! Mitar i Sergej beže u šampionskoj trci!

Foto: Tanjug/AP

Kristijano Ronaldo

U šampionatu Saudijske Arabije tim Al Hazem je uspeo da ostvari neverovatan rezultat osvojivši bod na gostovanju ekipi Al Nasra. Iako su bili poslednjeplasirani tim, gost je uspeo da odigra 4:4 protiv drugoplasirane ekipe u izuzetno uzbudljivom meču koji je propustio najbolji kod domaćih Kristijano Ronaldo.

 

 


Meč je bio prava goleada, sa čak osam postignutih golova. Anderson Taliska se istakao kao najefikasniji igrač postigavši tri gola za svoj tim. Al Nasr je poveo sa sumnjivog penala u 31. minutu, ali je Ahmad Al Memaid uspeo da izjednači rezultat u 55. minutu. Taliska je potom postigao još dva gola, ali je ekipa Al Hazema uspela da se vrati i izjednači rezultat.

Iako je delovalo da će Al Nasr uspeti da sačuva prednost, Al Hazem nije odustajao. Faiz Selemani je izjednačio rezultat na 3:3 u 85. minutu, da bi Sadio Mane doneo novu prednost Al Nasru iz penala u 91. minutu. Međutim, Al Hazem je uspeo da izbori bod kada je Paulo Rikardo postigao gol u 100. minutu, postavivši konačan rezultat od 4:4.

 

 


Ovaj meč je definitivno ostavio fudbalske fanove u Saudijskoj Arabiji bez daha, dok je Al Hazem pokazao da se nikad ne treba otpisivati, čak i kada se nalazi na začelju tabele.

S druge strane, rezultat ide u prilog Al Hilalu u trci za titulu. U nedovršenom 22. kolu saudijskog šampionata, klub naših Mitrovića i Milinković-Savića ima šest bodova više od Ronaldovog tima. Slavni fudbaler je, podsetimo, suspendovan na jedan meč zbog nepristojnih gestikulacija publici koja ga je zadirkivala. Al Hilal imaće priliku da uveđa bodovni saldo, pošto će u derbiju sutra od 18.00 dočekati Al Itihad.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading