DONETA JE ZVANIČNA ODLUKA! Kristijano Ronaldo je NEDODIRLJIV! Dobio je MIZERNU KAZNU!

Autor:

Sport

29.02.2024

02:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dugoiščekivana presuda Saudijaca je konačno stigla.

DONETA JE ZVANIČNA ODLUKA! Kristijano Ronaldo je NEDODIRLJIV! Dobio je MIZERNU KAZNU!

Foto: https://www.profimedia.rs/

Kristijano Ronaldo, jedan od najvećih fudbalera današnjice, konačno je dobio zvaničnu odluku Saudijske Pro lige, usled nepristojne reakcije na skandiranje navijača u toku meča Al-Nasra sa Al-Šababom. Tada je bivša zvezda Juventusa nepristojnim gestikulacijama odgovorila pristalicama koje su skandirale ime Lionela Mesija.  

Podsetimo nedavno je "Daily mail" preneo da portugalskom napadaču preti dva meča suspenzije , kao i odgovarajuća novčana kazna, ali se to nije desilo. 

 

 

Sada shvatamo da je Ronaldo iznad drakonskih zakona na Bliskom istoku, s obzirom da će zbog svog gestikuliranja međunožjem propustiti samo jednu utakmicu (susret sa Al Hazemom u četvrtak)! "Udarac po džepu"  će takođe biti jedva simboličan, jer će popularni CR7 ostati kratak tek za nekih 30 hiljada rijala, što je oko 8.000 dolara. Oko 20 hiljada rijala ide Al-Šababu, dok će 10 hiljada pripasti Saudijskoj Pro ligi. 

Sagledajmo ovaj iznos kroz prizmu Kristijanovih svemirskih primanja u vrednosti od 200 miliona za dve sezone, i uviđamo prostom matematikom da će nekadašnji igrač Reala iz Madrida ovu rupu u novčaniku ispuniti za nekih 20-ak minuta!

Mora se priznati da je za zemlju kao što je Saudijska Arabija, poznatu po veoma striktnim propisima, ovo veoma iznenađujuće, ali u pitanju je najveća zvezda tamošnje lige, a šeicima je veoma važno da šampionat privuče još velikih fudbalera, kako bi mogla da uđe u klinč sa evropskim nacionalnim prvenstvima, tako da je parola "ime opravdava zločin" verovatno najbolji opis situacije oko Portugalca. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading