SKANDALOZAN POTEZ RONALDA! Sergej i Mitar mu OČITALI bukvicu, a onda je OVIM obrisao međunožje! (VIDEO)

Autor:

Sport

09.02.2024

09:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O sramnom gestu Kristijana bruji ceo svet.

SKANDALOZAN POTEZ RONALDA! Sergej i Mitar mu OČITALI bukvicu, a onda je OVIM obrisao međunožje! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter

Utakmica između najvećih rivala arapskog fudbala, Al Nasra i Al Hilala je odigrana u okviru prijateljskog Rijad kupa, a ekipa za koju nastupaju srpski reprezentativci Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković-Savić slavila je rezultatom 2:0.

Nekadašnji vezista Lacija je uspeo i da se upiše u strelce kod vodećeg gola, međutim, senku na spektakl je bacio Kristijano Ronaldo i njegovo nedolično ponašanje tokom i po završetku meča.

Portugalac je najpre ušao u rat sa navijačima koji su mu sa tribina skandirali "Mesi, Mesi", pa ih je verbalno napao i odgovorio:

- Ja sam Kristijano, ja sam Kristijano, ne Mesi - uzvratio je Ronaldo.

Tu, međutim, nije bio kraj njegovim ispadima. Krenuo je bivši as Reala, Juventusa i Mančester junajteda ka svlačionici i dva šala Al Hilala pala su mu ispred nogu.

Kristijano je uzeo jedan šal, a zatim napravio uličarski potez, jer je istim obrisao međunožje, bacio ga nazad na tribinu i nastavio put svlačionice.

Ovo je definitivno potez kakav ne priliči jednom sportisti, ali ne možemo da kažemo da nas Ronaldo nije navikao na slične situacije...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading