NIŠTA OD "POSLEDNJEG PLESA"! Ronaldo POBEGAO od Mesija! Da li je SADA JASNO ko je NAJBOLJI IKADA?

Autor:

Sport

31.01.2024

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski sladokusci nisu imali sreće.

NIŠTA OD "POSLEDNJEG PLESA"! Ronaldo POBEGAO od Mesija! Da li je SADA JASNO ko je NAJBOLJI IKADA?

Foto: Tanjug/AP

Kristijano Ronaldo i Lionel Mesi

Fudbalere Al-Nasra očekuje susret sa Interom iz Majamija u četvrtak od 19.00 časova po lokalnom vremenu. 

Ova egzibicija mogla je biti jedna od najlegendarnijh u istoriji sporta, s obzirom da su Lionel Mesi i Kristijano Ronaldo trebali da poslednji put ukrste koplja jedan sa drugim, i tako stave tačku na rivalstvo koje je obeležilo skoro dve decenije fudbala. 

Ipak, izgleda da do susreta neće doći jer CR7 neće istrčati na teren. Trener saudijske ekipe je potvrdio izostanak Portugalca. 

Foto: https://www.profimedia.rs/

Kristijano Ronaldo

- Kristijano je u poslednjoj fazi oporavka. Nadamo se da će u narednih par dana početi sa grupnim treninzima, ali sutra neće biti prisutan - objasnio je stručnjak. 

Gubitak Kristijana, koji puni 39 godina u ponedeljak, već je prisilio Al-Nasr da odloži svoju turneju po Kini, gde je saudijska ekipa trebala da se sudari sa dve lokalne ekipe 24. i 28. januara.

- Izvinjavam se svim kineskim navijačima, znam da su tužni, i ja sam. Ipak, kao što znate, u fudbalu postoje stvari koje jednostavno ne možete da kontrolišete - rekao je Kristijano Ronaldo povodom svoje povrede.

Organizatori su potvrdili da će svima sa kupljenim ulaznicama novac biti refudniran, kao i troškovi putovanja - ali i da su pregovori za organizaciju nove turneje već uveliko započeli. 

Kristijano Ronaldo je najbolji igrač u istoriji portugalske reprezentacije. Svojoj državi je doneo trofej ssa Evropskog prvenstva, a u karijeri je nastupao za velikane poput Mančester junajteda, Sportinga, Real Madrida, Juventusa, da bi se na kraju povukao u Saudijsku Arabiju.

Njegov najveći rival je blago uspešniji na reprezentativnom nivou, s obzirom da je svoju selekciju predvodio do zlata na prethodnom Svetskom prvenstvu. Branio je boje Barselone i PSŽ, a onda "preplivao" okean i odlučio da se smiri u Interu iz Majamija. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading