PARE LETELE PO CELOJ SALI! Đani i Jana napravili karambol na veselju, šok-snimak zapalio društvene mreže! (FOTO)

Autor:

Zabava

31.01.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Niste nigde videli snimak na kom mi neko gura novčanice u grudi. Nikada to nisam volela ni dopuštala, možda se desilo jednom iz šale, pa je to neko usnimio, rekla je jednom Jana!

PARE LETELE PO CELOJ SALI! Đani i Jana napravili karambol na veselju, šok-snimak zapalio društvene mreže! (FOTO)

Foto: instagram.com/janavip2011

Pevač Radiša Trajković Đani i njegova koleginica Jana Todorović napravili su haos na jednom privatnom veselju, a kako su ih gosti neprestano kitili evrima, u jednom trenutku više nisu imali gde da ih smeste!

Naime, oni su pevali kod jednog zajedničkog prijatelja koji ih inače zove redovno na svoja veselja, pa su zvanice imale svako pravo da počasate muziku i naruče koju god žele pesmu. 

Foto: Instagram printscreen

Đani Trajković i Jana Todorović

 

- Đani i Jana inače redovno nastupaju zajedno, a na ovom veselju su zapalili masu onako kako samo oni znaju! Đani voli da nazdravlja sa gostima, Jana ispunjava sve želje, često na slavljima ostane i duže nego što treba da peva, tako da je je ovo bila očekivana situacija - otkrio nam je izvor koji je bio na licu mesta, pa je dalje dodao da su Đani i Jana u džep stavili preko 10.000 evra:

Foto: Instagram printscreen

Đani Trajković i Jana Todorović

 

- Oni su na slavlju uzeli više od 10.000 evra, ali se to podelilo svima u bendu. Zaradili su toliko, to nije ništa kako nekad oboje umeju da se opare na slavljima! Jana je doduše proredila nastupe, ali uskoro nakon kraćeg predaha počinje opet da radi punom parom

Inače, Jana je skoro za naš portal pričala o tome šta ne dozvoljava gostima.

- Niste nigde videli snimak na kom mi neko gura novčanice u grudi. Nikada to nisam volela ni dopuštala, možda se desilo jednom iz šale, pa je to neko usnimio. Uvek bakšiš držim u ruci ili stavim oko mikrofona i to je moja politika. Nisam pevaljka, a svako ko želi da časti muziku ili mene može to da uradi na kulturan način. Danas bih bila milijarderka da sam to dozvoljavala, ali ne. Radije bih da nastavim da radim ovako kako sam radila do sada - tvrdi pevačica za Republiku.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading