PRVI ČOVEK PSŽ PLJUNUO NA MESIJA! Al-Kelaifi PROGOVORIO o Argentinčevom odlasku!

Autor:

Sport

10.01.2024

13:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji igrač sveta našao se na udaru bivšeg kluba.

PRVI ČOVEK PSŽ PLJUNUO NA MESIJA! Al-Kelaifi PROGOVORIO o Argentinčevom odlasku!

Foto: Tanjug/AP

Naser Al-Kelaifi

Izgledalo je nestvarno kada se pojavila vest da Lionel Mesi napušta Barselonu i prelazi u glavni grad Francuske. Tada je na pomolu bio novi super tim koji je trebao da pokori Evropu. 

Ipak, "trio fantastiko", sačinjen od Mesija, Mbapea i Nejmara, nije pokazao gotovo ništa, a ovaj period u PSŽ ostao je upamćen isključivo markentinški. 

Sada se prvi čovek francuskog kluba, Naser Al-Kelaifi, odlučio da govori o odnosu možda najboljeg svih vremena prema Parizu, a puno lepih reči nije imao. Istakao je kako Argentinac nije imao poštovanja prema svom tadašnjem klubu. 

- Razgovoramo kad smo tu, a ne kada nas nema. Imam veliko poštovanje prema njemu, ali ako neko loše govori o PSŽ-u nakon odlaska iz kluba, to nije dobro. To nije poštovanje. On nije loš čovek, ali meni se to ne dopada. Moj komentar ne odnosi se samo na njega, nego za sve - rekao je Al-Kelaifi. 

Republika

Foto: Ap photo

Lionel Mesi u dresu Argentine

Potom je otkrio i zašto nakon Mundijala u Kataru nije dozvolio Mesiju da na Park prinčeva iznese trofej koji je osvojio sa Argentinom.

- Mnogi govore o tome kako ga nismo dovoljno ispoštovali nakon što je osvojio Svetsko prvenstvo. Mi smo u Francuskoj i on je pobedio Kilijana... Mi smo francuski klub. Nisam želeo da ceo stadion bude protiv njega. Mislim da moramo poštovati to - završio je Al-Kelaifi.

Mesi je sada u Majamiju i prava je zvezda u Americi, a PSŽ se smeši još jedna godina bez toliko željenog trofeja Lige Šampiona, te je vreme pokazalo ko je bolje prošao iz ove kratke ljubavi između Parižana i bivšeg igrača Barselone. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading