IMA SVOJE PRIORITETE: Mesija ne zanima Inter Majami!

Autor: P. Z.

Sport

26.12.2023

12:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Argentinac će propustiti dobar deo sezone.

IMA SVOJE PRIORITETE: Mesija ne zanima Inter Majami!

Foto: Tanjug/AP

Lionel Mesi

Fudbaler Intera iz Majamija Lionel Mesi propustiće naredne sezone najmanje sedam mečeva svog kluba u MLS ligi zbog obaveza u reprezentaciji Argentine, prenosi španska Marka.

Menadžeri argentinskog fudbalera su najavili rukovodstvu Intera da će Mesi morati da propusti pojedine mečeve u MLS ligi naredne godine.

Španski mediji podsećaju da Mesija naredne godine sa Argentinom očekuje Kup Amerike, koji je na programu od 20. juna do 14. jula u SAD. Argentinski fudbaler zbog toga neće igrati na najmanje pet utakmica u MLS ligi. 

Mesi će i krajem marta naredne godine imati obaveze sa reprezentacijom Argentine zbog čega najverovatnije neće nastupiti na dva meča za Inter. On je ove sezone odigrao 14 utakmica za klub iz Majamija i postigao je 11 golova.

Nova sezona u MLS ligi počinje 21. februara naredne godine.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Lionel Mesi

Podsetimo, pre nego što je letos stigao u Majami, Mesi je dve godine proveo na Parku prinčeva. U dresu Pari Sen Žermena je osvojio dve titule prvaka Francuske, ali nije uspeo "svece" da dovede na krov Evrope, što je bila primarna želja čelnika kluba kada su angažovali Argentinca.

Pre Pari Sen Žermena, Mesi je od malih nogu nastupao za Barselonu, sa kojom je osvojio sve moguće trofeje, individualne i timske, i to po više puta.

Sa reprezentacijom Argentine je prošle godine osvojio Mundijal, a 2021. i Kup Amerike.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading