OGLASIO SE SAVO MILOŠEVIĆ: Evo DA LI MENJA Igora Duljaja u Partizanu!

Autor:

Sport

26.12.2023

09:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski trener se povezivao sa crno-belima ove zime.

OGLASIO SE SAVO MILOŠEVIĆ: Evo DA LI MENJA Igora Duljaja u Partizanu!

Foto: Starsport

Savo Milošević ponovo na klupi Partizana?

Fudbalski klub Partizan završio je na najbolji mogući način 2023. godinu, pošto je u poslednjoj utakmici savladao Crvenu zvezdu i preskočio je na tabeli Superlige Srbije

Ovo ipak nije donelo mir u redovima crno-belih, te je tako trener Igor Duljaj dao zabrinjavajuću izjavu.

- Postoje neke stvari koje moraju prvo da se reše u klubu. Ja ne vodim politiku kluba, niti je to deo mog posla, ali jednostavno moramo da znamo da ja već sada imam imena koji su igrači koji bi trebali da još pojačaju konkurenciju. Međutim, postoje neke stvari koje moraju prvo u klubu da se reše da bi mogli igrači da dođu. Već u ovom trenutku dok pričamo, postoji pet kandidata za trenera Partizana - rekao je Duljaj.

Jedan od stručnjaka koji se povezivao već sa Partizanom je upravo njihov bivši trener Savo Milošević.

Republika

Foto: Starsport

Savo Milošević

 

Upitan je sadašnji trener Bosne i Hercegovine o povratku na klupu voljenog kluba.

- Otom, potom! Jednu epizodu u Humskoj sam već imao. Da li će biti druga, ne znam. Nisam prorok. Ne bih da spekulišem. Videćemo šta donosi vreme. U sportu je kao i u životu. Čovek treba da ima fokus na ono što trenutno radi, da se ne opterećuje drugim stvarima - rekao je Milošević za "Sportski Žurnal".

Savo Milošević je 27. marta 2019. godine postao trener FK Partizana, a prvu pobedu na toj funkciji ostvario je 3. aprila 2019, pobedom od 3:2 protiv Čukaričkog.

U prvom večitom derbiju na mestu trenera Partizana, njegov tim pretrpeo je poraz od Crvene zvezde rezultatom 2:1, a utešni gol je postigao Rikardo Gomes u 90. minutu.

Na kraju prve sezone, Milošević je uspeo da Partizan uvede u kvalifikacije za Ligu Evrope u sezoni 2019/20. Dana 23. maja 2019. osvojio je prvi trofej u trenerskoj karijeri, pošto je Partizan pobedio Crvenu zvezdu rezultatom 0:1 u finalu Kupa Srbije 2018/19, golom Bojana Ostojića.

U julu i avgustu 2019. godine, Partizan je obezbedio svoje deveto učešće u grupnoj fazi UEFA Lige Evrope. Pod Miloševićevim vođstvom, Partizan je u kvalifikacijama pobeđivao redom ekipe Konahs Ki nomads (1:0, 3:0),Jeni Malatijaspor (3:1, 0:1) i Molde (2:1, 1:1). Partizan je na žrebu 30. avgusta 2019. iz trećeg šešira bio svrstan u grupu L zajedno sa Mančester junajtedom, Astanom i AZ Alkmarom, a crno-beli nisu uspeli da se plasiraju u nokaut fazu takmičenja. Milošević je napustio Partizan i otišao u Ljubljansku Olimpiju.

Trenutno je selektor fudbalske reprezentacije BIH.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading