BILA SAM U KREVETU SA VEOMA POZNATIM PREMIJEROM: Žrtva OTKRILA na šta je morala da pristane zbog PEDOFILA EPSTAJNA

Autor:

Svet

10.01.2024

13:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Virdžinija Đufre otkrila je na suđenju pokojnom pedofilu Džefriju Epstajnu da ju je primoravao da ima seks sa jako uticajnim ljudima sveta

BILA SAM U KREVETU SA VEOMA POZNATIM PREMIJEROM: Žrtva OTKRILA na šta je morala da pristane zbog PEDOFILA EPSTAJNA

Foto: Profimedija, Tanjug/AP

Peta, poslednja tranša dokumenata američkog suda povezana sa pokojnim pedofilom Džefrijem Epstajnom otkrila je još neke pipave stvari koje su se dešavale u njegovim vilama po SAD, a takođe i na "ostrvu pedofila" na Devičanskim ostrvima.

Epstajnova najpoznatija žrtva i prva koja je pristala da svedoči na sudu, Virdžinija Đufre, istakla je da je tri puta imala odnose sa princom Endrjuom koji su joj plaćeni od 10.000 do 15.000 evra po odnosu. Novac joj je uplaćivao lično Džefri Epstajn.

Ona je takođe navela da joj je neimenovana medijska organizacija isplatila 160.000 dolara za dva članka i fotografiju na kojoj je sa princom Endrjuom.

Đufre je rekla da nije podvođena "predsednicima", ali je iznela tvrdnju da je naterana da ima seks sa "veoma poznatim premijerom".

Ona je odbila da kaže ime te osobe.

- Lično znam da nije dobro pričati o toj osobi i ja neću to da učinim i tačka - poručila je Đufre.

BBC prenosi da se među 1.400 stranica nalaze i svedočenja samog Epstajna, koji se više od 500 puta pozvao na Peti amandman američkog ustava da se brani ćutanjem, bao kao što je to činila i njegova saradnica Nađa Marčinkova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading