EPSTAJN SNIMAO TRAMPA I KLINTONA TOKOM ORGIJA? Objavljeni novi SKANDALOZNI dokumenti, ucenjivao ih eksplicitnim sadržajem!

Autor:

Svet

08.01.2024

19:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveni najnoviji dokumenti u slučaju Džefrija Epstajna.

EPSTAJN SNIMAO TRAMPA I KLINTONA TOKOM ORGIJA? Objavljeni novi SKANDALOZNI dokumenti, ucenjivao ih eksplicitnim sadržajem!

Foto: Tanjug/Ap

Najnovija grupa podataka o slučaju pedofila Džefrija Epstajna je objavljena, a u njima se pored ostalih, pominje i Donald Tramp.

Naime, Epstajn je čuvao video-snimke za ucene na kojima se vide Bil Klinton, Donald Tramp i Ričard Barnsom kako imaju intimne odnose sa ženama.

Nova serija dokumenata je objavljena u ponedeljak, a u njia se nalaze mejlovi koje je poslala jedna od žrtava Epstajna, Sara Rensome kolumnisti Dejli mejla 2016.

Ona u tim mejlovima tvrdi da je Tramp imao seksualne odnose sa „mnogim devojkama“, uključujući njenu prijateljicu koju nije imenovala, za koju kaže da je takođe spavala sa Bilom Klintonom i milijarderom Virdžina Ričardom Brensonom.

Dalje se tvrdi da je Epštajn snimao svaki od ovih seksualnih susreta - i da je žena koja je uključena takođe nabavila kopije snimaka.

Takav snimak nikada nije javno otkriven. FBI je sada pod pritiskom da objavi stotine dokaza koji su fotografisani tokom racije na Epstajnovu vilu 2019. godine, ali nikada nisu zaplenjeni.

Ovo je najnovija tura dokumenata koja sadrži pravne dokumente iz slučaja Virdžinije Gifre za klevetu protiv nekadašnje bliske saradnice milionera pedofila Gislejn Maksvel.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Перагеније

08.01.2024 20:10

Сад је јасно зашто су сада објављени судски документи - Трамп је мета.