TRAMPA NIKAD NISAM MASIRALA, EPSTAJN ME JE PRODAO PRINCU ZA 15.000 EVRA: Isplivale tajne žene koja se PRVA okrenula PROTIV PEDOFILA

Autor:

Svet

10.01.2024

10:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nema ko u zemlji juče i danas ne priča o čoveku koji je na društvenim mrežama redovno kačio optimistične fotografije

TRAMPA NIKAD NISAM MASIRALA, EPSTAJN ME JE PRODAO PRINCU ZA 15.000 EVRA:  Isplivale tajne žene koja se PRVA okrenula PROTIV PEDOFILA

Foto: Tanjug/Ap

Virdžinija Džufri, koja je optužila Džefrija Epstajna za seksualno zlostavljanje, izjavila je da bivši predsednik SAD Donald Tramp nije učestvovao u zločinima preminulog seksualnog predatora, pokazuju nedavno objavljena dokumenta.

Ona je to rekla prilikom davanja iskaza u januaru 2016. godine, prenosi Independent.

"Mislim da Donald Tramp nije ni u čemu učestvovao. Nikada nisam videla, niti sam bila svedok da Donald Tramp učestvuje u tim zločinima. Čula sam da je bio u kući Džefrija Epstajna, ali ja ga nisam videla", navela je Džufri.

Johana Sjoberg, jedna od Epstajnovih žrtava, izjavila je da je otišla u jedan od Trampovih kazina, ali je naglasila da nikada nije masirala bivšeg predsednika Sjedinjenih Američkih Država, navodi se transkriptu njenog svedočenja.

Američki sud otpečatio je prošle nedelje seriju dokumenata u okviru građanske tužbe za klevetu iz 2015. godine koju je protiv Epstajna podnela Džufri, Amerikanka koja tvrdi da ju je on seksualno zlostavljao dok je bila maloletna i njegove partnerke Žislejn Maksvel, koja mu je navodno pomogla u zlostavljanju.

Virdžinija Džufri je prethodno optužila Epstina da ju je tri puta prodao vojvodi od Jorka, a u novim dokmentima iz njenog svedočenja otkriveno da joj je navodno bilo plaćeno između 10.000 i 15.000 za jedan susret s princem.

Osim princa Endrua, ona je navela da je bila primorana na seksualne odnose sa profesorom prava na Harvardu Alanom Deršovicem, šefom kompanije „Victoria’s secret“ Leksom Veksnerom, milijarderom Glenom Dabinom, bivšim mirovnim izaslanikom SAD Džordžom Mičelom, kao i jednim neimenovanim premijerom. Svi pomenuti muškarci su negirali optužbe, piše BBC.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading