UPLAŠILA SE ILI SU JOJ REKLI DA SLAŽE? Sara priznala da je videla Epstajnove SNIMKE ORGIJA sa Klintonom i Trampom, a sada PROMENILA PLOČU!

Autor:

Svet

09.01.2024

09:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šta se zaista nalazi u pozadini svedočenja žene koja je jasno i glasno prvo rekla da je svojim očima videla snimke orgija bivših predsednika SAD sa devojkama, a onda je poručila da je sve izmislila

UPLAŠILA SE ILI SU JOJ REKLI DA SLAŽE? Sara priznala da je videla Epstajnove SNIMKE ORGIJA sa Klintonom i Trampom, a sada PROMENILA PLOČU!

Foto: Tanjug/Evan Agostini/Invision/AP/Photo/Reba Saldanha

U četvrtom nizu sudskih dokumenata u vezi sa američkim finansijerom i seksualnim prestupnikom Džefrijem Epstajnom, jedna od tužilja Sara Rensom tvrdila je da je videla snimke seksa koje je snimio Epstajn a na kojima su se videli bivši američki predsednik Bil Klinton, britanski princ Endrju i britanski biznismen i investitor Ričard Brenson.

Međutim, časopis Njujorker je objavio 2019. godine da je Rensom priznala da je izmislila svoju tvrdnju.

Američki mediji tvrde posle objavljivanja četvrtog niza dokumenata da je Sara Rensom najverovatnije ili ucenjena ili je na drugi način primorana da povuče svoje reči.

Republika

Foto: youtube.com/abc news

Sara Rensom iznenada je povukla sve tvrdnje o orgijama

"Niko nije lud da tek tako ispriča kontroverzne priče o najvišim državnicima SAD znajući da možda rizikuje mnogo toga a onda da kaže da je sve izmišljeno. Biće da je nešto drugo ovde po sredi", pisao je Njujorker 2019. godine, s čime se danas slažu vodeći mediji u SAD.

U jednom nedatiranom imejlu, koji je uključen kao dokaz, Rensom je navela:

"Kada je moja prijateljica imala seksualni odnos sa Klintonom, princom Endrjuom i Ričardom Brensonom, Džefri je zapravo snimao scene seksa u svakoj posebnoj prilici".

Ona takođe u jednom imejlu tvrdi da je bivši američki predsednik Donald Tramp imao seks sa njenom prijateljicom u Epstajnovoj kući u Njujorku.

Republika

Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, Tanjug/New York State Sex Offender Registry via AP, File

 

 

Trampov portparol Stiven Čung izjavio je da su tvrdnje Rensom o bivšem predsedniku "neosnovane".

Rensom je tvrdila da je bila primorana da ima seks sa Epstajnovim bivšim advokatom Alanom Deršovicem, koji je negirao optužbe i rekao da je nikada nije sreo.

Rensom je dobila nagodbu 2018. godine, nakon što je tužila Epstajna i njegovu bivšu devojku Žislejn Maksvel za neotkriveni iznos.

Rensom je navela da ju je Maksvel regrutovala u svoj lanac trgovine seksom 2006. godine, kada je imala 22 godine.

Ona je bila svedok u jednom predmetu protiv Epstajna i Maksvel i pružila je dokaze o umešanosti Maksvel, navodi BBC.

To je četvrto izdanje zapisa u vezi sa slučajem žrtve Virdžinije Đufre protiv Epstajnove bivše devojke, Žislejn Maksvel.

Tužba, podneta 2015. godine, rešena je 2017. godine, a Maksvel je tada osuđena na 20 godina zatvora zbog pomaganja Epstajnu u zlostavljanju mladih devojaka. Na tu presudu ona je uložila žalbu.

Prošle sedmice su objavljene tri serije dugo zapečaćenih sudskih spisa protiv Epstajna, a sadržale su detalje koji ranije nisu bili poznati.

Epstajn se izjasnio krivim za primoravanje maloletnika na prostituciju 2008. godine.
Oduzeo je sebi život 2019. godine, dok je čekao suđenje zbog optužbi za trgovinu ljudima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading