OBJAVLJENA NOVA SERIJA DOKUMENATA U "SLUČAJU EPSTAJN"! Princ Endru "glavna zvezda", pominje se i Hajdi Klum!

Autor:

Svet

10.01.2024

06:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šokantni dosijei otkrivaju da je ona tvrdila da je imala intimne odnose sa milijarderom Lesom Veksnerom.

OBJAVLJENA NOVA SERIJA DOKUMENATA U "SLUČAJU EPSTAJN"! Princ Endru "glavna zvezda", pominje se i Hajdi Klum!

Foto: Uma Sanghvi/The Palm Beach Post via AP

Optužiteljica princa Endrua Virdžinija Žufre bila je „prisiljena da ima odnose sa poznatim premijerom i tajkunom Victoria's Sikrit-a“, tvrdi se u najnovijim dosijeima Džefrija Epštajna.

Peta serija Epštajnovih dokumenata objavljena je u utorak i takođe je otkrila da je Gislen Maksvel na desetine puta bila ljuta zbog Endrjuovih tvrdnji o intimnim činovima.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Virdžinija Žufre

Najnovija serija dokumenata, sastavljena od pravnih podnesaka, transkripata izjava i policijskih izveštaja, prati dosijea koji su otpečaćeni u ponedeljak vezani za žrtvu Epštajna, Saru Rensom.

Dokumenti od utorka uključuju Žufreinu izjavu, a šokantni dosijei otkrivaju da je ona tvrdila da je imala intimne odnose sa milijarderom Victoria's Secret- a Lesom Veksnerom "više puta" u Novom Meksiku i Njujorku.

Na pitanje da li je bilo više od pet, rekla je „moguće“, iako je potvrdila da je definitivno manje od deset.

Takođe je došlo do intimnih susreta sa gospodinom Veksnerom koji je uključivao i treću osobu - Sarah Kelen.

Žufre je tada tvrdila da je imala odnose sa drugom stranom kraljevskom osobom, čije ime nije znala, na jugu Francuske kada je imala 17 godina.

- Postoji još jedna osoba kojoj iskreno ne znam ime - rekla je ona. „Govorio je na stranom jeziku, ali govorio je i engleski.

Republika

Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Džefri Epstajn

- Ali nisam baš siguran odakle je... Bio sam mu predstavljen kao princ - dodala je.

Žufre je dodala da je dva puta videla Bila Klintona na Epštajnovom karipskom ostrvu, kao i druge goste među kojima su Al Gor i Hajdi Klum.

U jednom odeljku je otkriveno da je FBI pitao Žufre da li bi Bil Klinton bio svedok seksualnog zlostavljanja maloletnika.

- Da, on bi bio svedok jer je znao šta je moj cilj u vezi sa Džefrijem i posetio je Džefrijevo ostrvo - odgovorila je.

Dva druga dokumenta koja su objavljena u utorak uključuju slučaj Maksvel koji je na desetine puta kritikovana zbog Endruovih tvrdnji o seksu u tužbi Žufreove.

Advokati su joj postavljali razna pitanja, pri čemu se Andrevovo ime pojavljuje više od 60 puta.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Princ Endru

Epstajnov iskaz iz septembra 2016. u svojstvu svedoka – u kome se izjasnio o petom pitanju skoro svakog pitanja u strahu da će sam sebe inkriminisati – takođe je objavljen.

Osuđeni pedofil odbio je da odgovara na pitanja da li je pokušao da uceni vojvodu od Jorka nakon njegovog navodnog intimnog susreta sa Žufreovom.

Tramp nije kriv!

Virdžinija je izjavila i da bivši predsednik SAD Donald Tramp nije učestvovao u zločinima preminulog seksualnog predatora, pokazuju nedavno objavljena dokumenta.

Ona je to rekla prilikom davanja iskaza u januaru 2016. godine, prenosi Independent.

- Mislim da Donald Tramp nije ni u čemu učestvovao. Nikada nisam videla, niti sam bila svedok da Donald Tramp učestvuje u tim zločinima. Čula sam da je bio u kući Džefrija Epstina, ali ja ga nisam videla - navela je ona.

Johana Sjoberg, jedna od Epstinovih žrtava, izjavila je da je otišla u jedan od Trampovih kazina, ali je naglasila da nikada nije masirala bivšeg predsednika Sjedinjenih Američkih Država, navodi se transkriptu njenog svedočenja. 

Epstajn je bio upitan da li su on i Maksvel 2001. godine uputili gospođu Žufre da ima odnose sa Endrjuom i da li informacije prikupljene u okviru pravnog postupka „imaju potencijal da utiču na reputaciju“ vojvode.

Poslednji set dokumenata koji je objavljen u utorak uključuje i Saru Rensom, nakon što je u ponedeljak objavljena dokumentacija koja je povezuje sa Esptajnom.

Samo Sarino svedočenje ima preko 400 stranica i uključuje tvrdnje da je finansijer Epstajn snimio njenog „prijatelja“ kako opšti sa Klintonom, Endrjuom i Ričardom Brensonom.

Endrju, Brenson i Klinton su sve kategorički negirali.

Republika

Foto: youtube.com/cbs sunday morning

Sara Rensom

- Kategorički odbacujemo sve optužbe koje je iznela Sara Rensom - rekao je portparol Virdžin grupe.

- Godine 2016, gospođa Rensom je povukla svoje tvrdnje, a zatim je 2019, nakon što je namirila svoja potraživanja sa Epstajnom i Maksvel, takođe priznala za Njujorker da su „trake“ „izmišljene“. Tužbe su neosnovane. Postupci Džefrija Epstajna bili su odvratni i mi podržavamo pravo na pravdu za mnoge žrtve pogođene njegovim zlostavljanjem - dodaje se.

Dosijei su takođe sadržali šokantne tvrdnje da je bivši američki predsednik Donald Tramp imao odnose sa „mnogim devojkama“, uključujući jednu od Rensomovih prijateljica.

U izdanju dokumenata od ponedeljka, advokat Gislen Maksvel je tvrdio da je Žufre lagala o odnosima sa Endrjuom zato što je bio "prevelik za kadu" gde je ona tvrdila da se dogodio napad.

I desetine upečatljivih fotografija snimljenih na Epstajnovom Ostrvu orgija pokazuju kako on i Maksvel ugošćuju poznate prijatelje i oskudno odevene mlade devojke i žene.

Prethodno neobjavljene slike prikazuju ih kako poziraju u kući pokojnog Epstajna na američkom Devičanskom ostrvu 2006.

Podsetimo, američki sud otpečatio je prošle nedelje seriju dokumenata u okviru građanske tužbe za klevetu iz 2015. godine koju je protiv Epstina podnela Žufri, Amerikanka koja tvrdi da ju je on seksualno zlostavljao dok je bila maloletna, i protiv njegove partnerke Gilejn Maksvel, koja mu je navodno pomogala u zlostavljanju.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading