ODRASLA SA PREVARANTOM, ŽIVELA SA PEDOFILOM: Ovo je ISTINA o Žislejn Maksvel koja je VRBOVALA DEVOJČICE za Epstajna, Klintona i pola Holivuda!

Autor:

Svet

09.01.2024

08:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dokumenta koja su prethodnih nedelja konačno otpečaćena u SAD pokazuju da je pokojni pedofil Džefri Epstajn koji se navodno ubio 2019. godine zapravo imao ogromnu pomoć u trgovini uticajem i belim robljem od žene koja je, pak, kako se priča, njega upoznala sa ocem i organizacijom Mosad

ODRASLA SA PREVARANTOM, ŽIVELA SA PEDOFILOM: Ovo je ISTINA o Žislejn Maksvel koja je VRBOVALA DEVOJČICE za Epstajna, Klintona i pola Holivuda!

Foto: Tanjug/AP

Epstajn je u Bele kuću kod Klintona dolazio i sa Maksvelovom

U moru svakodnevnih novih vesti o Džefriju Epstajnu i tome kako je u poslednje gotovo tri decenije direktno uticao na političke, kulturne i poslovne prilike u SAD, jedno ime postalo je konstanta - Žislejn Maksvel.

Epstajnova partnerka i životna ljubav ne samo što ga je pratila u svim zlodelima koje je činio vrbujući premlade devojke za svoje, ali i tuđe izopačene potrebe, već je najčešće i sama bila "mozak" mnogih operacija.

Što i ne čudi ako se manje-više zna, doduše nezvanično i dalje, da je zapravo bila trostruki tajni agent, te da joj je otac Robert Maksvel i sam bio član Mosada. 

Dokumenta sa suđenja Epstajnu koji je 2019. godine u zatvoru oduzeo sebi život, postala su javna, a samim tim i dugačak spisak prijatelja koji su posećivali njegovo ostrvo i žurke.

Republika

Foto: SDNY / Zuma Press / Profimedia

 

Na čelu seksualnog zlostavljanja i trgovine robljem bila je i ostala svo vreme "madam Maksvel" koja je u međuvremenu 2023. godine osuđena na 20 godina zatvora.

Epstajn je zlostavljao devojčice od 14 godina na svojim imanjima u Njujorku, Floridi, Novom Meksiku i svom privatnom ostrvu na američkim Devičanskim ostrvima Litl Sent Džejms, koje lokalno stanovništvo naziva „ostrvo pedofila“.

Maksvel je provela prvu polovinu svog života sa ocem, takođe milijarderom koji je opljačkao penzione fondove svojih kompanija pre nego što je umro misterioznom smrću.

Maksvel je odrasla u engleskoj seoskoj vili koja je sadržala 51 sobu u kojoj su političari, poslovni lideri i urednici novina prisustvovali raskošnim zabavama. Žislejn je još tada učila kako da postane majstor za takozvano „umrežavanje“, odnosno druženje na takvim zabavama.

Njen otac, rođen kao Jan Ludvik Hoh, bio je jedan od devetoro dece. Kada se pridružio britanskoj vojsci dobio je čin kapetana i postao Robert Maksvel.

Prema pisanju bivšeg izraelskog špijuna Arija Mešada koji je objavio i knjigu na tu temu, isti taj kapetan Robert Maksvel bio je zapravo i agent Mosada, baš kao i njegova ćerka ali i Džefri Epstajn. 

Republika

Foto: Credit: SDNY / Zuma Press / Profimedia

Njeno ponašanje bilo je promiskuitetno

Mediji pišu da je Žislejn bila neželjeno deveto, najmlađe dete u porodici te da je otac Robert hteo sina. Zbog toga se od malena osećala odbačeno dok se pre polaska u školu nije pobunila u kući. Posle toga su je razmazili do besvesti a ona je očito odavno vukla traume prema ženskom rodu i drugim devojčicama.

Nakon diplomiranja, radila je za svog oca, koji je ubrzo poginuo pod sumnjivim okolnostima.

Ubrzo nakon očeve smrti, Žislejn je fotografisana kako sedi pored Epstajna tokom memorijala u hotelu Plaza.

Od tada kreće njen meteorski uspon u američkom establišmentu.

"Robert Maksvel je ukrao stotine miliona funti od ljudi koji su zavisili od njegove reči. Ispostavilo se da je Džefri Epstajn mračnija figura, gore ljudsko biće", pisali su britanski mediji tada.

Žislejn Maksvel i Džefri Epstajn punih 20 godina trgovali su svojim uticajem obezbeđujući poznatim glumcima, političarima i biznismenima devojke za provod na "ostrvu pedofila" i vili na Floridi, ćutajući o tome šta oni rade.

Dok su prevozili devojke ozloglašenim avionom "Lolita ekspres" na Devičanska ostrva i Floridu, oboje su verovali da su nedodirljivi i da su "pokrili sve" u establišmentu. 

Svedoci su na sudu Maksvelovoj govorili da je bila užasna osoba sklona sadizmu te da niko nije smeo da joj oponira.

"Volela je da provocira sve oko sebe znajući da joj niko ništa ne može", rekao je Huan Alesi, batler na imanju Epstajna na Floridi koji je svetu i otkrio da su tamo stalno dolazili princ Endrju, Bil Klinton i mnoge poznate ličnosti.

U svedočenju pod zakletvom u ranijem građanskom postupku, Žislejn je priznala da je imala romantičnu vezu sa Epstajnom, ali je rekla da je kasnije postala njegova radnica, zadužena za stvari poput zapošljavanja osoblja za njegove domove.

Epstajn je uhapšen u Palm Biču na Floridi 2005. godine i optužen je da je angažovao više maloletnih devojčica da vrše seksualne radnje.

On se izjasnio krivim po optužbi za podvođenje osobe mlađe od 18 godina za prostituciju i odležao je 13 meseci u zatvoru.

Usledile su godine građanskih parnica, u kojima su žene optužile Epstajna i Maksvel za seksualno zlostavljanje.

Tužioci u Njujorku su oživeli slučaj i optužili Epstajna za trgovinu ljudima 2019. godine, ali se on ubio u zatvoru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading