TEŠKA SAOBRAĆAJKA KOD HOTELA "JUGOSLAVIJA"! Uništio džipa do neprepoznatljivosti - hitno intervenisala policija!

Autor: Sanja Bojanović

Hronika

09.01.2024

08:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teška noć u Beogradu.

TEŠKA SAOBRAĆAJKA KOD HOTELA "JUGOSLAVIJA"! Uništio džipa do neprepoznatljivosti - hitno intervenisala policija!

Foto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ, Shutterstock

Rano jutros, u Bulevaru Nikole Tesle na Novom Beogradu, dogodio se saobraćajni udes u kojem je jedno vozilo doživelo ozbiljnu materijalnu štetu.

Prema prvim informacijama, učestvovao je džip, a policija je odmah intervenisala. Trenutno nema informacija o povređenima.

Ovaj incident dešava se nakon serije saobraćajnih nesreća u Beogradu tokom noći, gde je pet osoba lakše povređeno. Juče, tokom dana, zabeleženo je čak 15 saobraćajnih nesreća, većina izazvanih vlažnim kolovozima usled padavina snega.

Policija je i dalje na terenu kako bi sprovela istragu o uzrocima i okolnostima ovog jutrošnjeg udesa na Novom Beogradu. Vozače se upozorava na oprez i prilagođavanje brzine uslovima na putevima, posebno u zimskim uslovima kada je vidljivost otežana, a putevi klizavi.

Foto: ST/Nebojša Mandić, Shutterstock

Saobraćajna nesreća

Podsetimo, u Beogradu su se tokom noći dogodile četiri saobraćajne nesreće u kojima je pet osoba lakše povređeno, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći. 

Četiri povređene osobe su prevezene u Urgentni centar, a jedna je zbrinuta na licu mesta.

Hitna pomoć je intervenisala ukupno 113 puta, od toga je bilo 18 intervencija na javnim mestima.

Za pomoć su se uglavnom javljali hronični bolesnici sa visokim pritiskom, astmatičari, kao i onkološki bolesnici i osobe sa temperaturom, navode u Hitnoj pomoći.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading