ZA LEPU EMINU DOČEK 2024. BIO JE KOBAN! Oni sutra sahranjuju svoje DETE - njene male sestrice suze rone noćima!

Autor: Sanja Bojanović

Hronika

04.01.2024

08:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila 31. decembra prošle godine, ukupno je bilo sedam povređenih osoba.

ZA LEPU EMINU DOČEK 2024. BIO JE KOBAN! Oni sutra sahranjuju svoje DETE - njene male sestrice suze rone noćima!

Foto: ST/N.MANDIĆ, Shutterstock

U gradu Cazinu, zajednica žali zbog gubitka 28-godišnje Emine Redžić, koja je podlegla ozbiljnim povredama zadobijenim u saobraćajnoj nesreći tokom novogodišnje noći.

Nesreća se desila u naselju Pjanići, ostavljajući trajan utisak u zajednici. Emina je izgubila život nakon hrabre borbe koja je trajala dva dana.

Emina će biti sahranjena danas, uz polazak u 13:45 sati ispred porodične kuće u Polju-Đulinac, prema informacijama koje prenosi Sandžak danas.

Ožalošćena Emina, koja je tragično preminula u 28. godini života, ostavlja za sobom supruga Mujagu, oca Senada, majku Mevlidu, te sestre Emu i Elmu. Njena prerana smrt duboko je potresla porodicu, prijatelje i sve one koji su je poznavali, ostavljajući neizbrisiv trag u srcima onih koji su je voleli.

Podsećamo da je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila 31. decembra prošle godine, ukupno sedam osoba povređeno. Nažalost, Emina je jedina koja nije preživela posledice ove tragične nesreće. 

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading