"EPSTAJN ME JE TRI PUTA DNEVNO SILOVAO"! Jezivo svedočenje Sare Rensom: Drogirao me je i terao da jedem samo krastavac i paradajz - GLADOVALA SAM! (FOTO)

Autor:

Svet

09.01.2024

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojavili su se novi dokazi da su poznate ličnosti učestvovale u orgijama sa maloletnicama.

"EPSTAJN ME JE TRI PUTA DNEVNO SILOVAO"! Jezivo svedočenje Sare Rensom: Drogirao me je i terao da jedem samo krastavac i paradajz - GLADOVALA SAM! (FOTO)

Foto: youtube.com/cbs sunday morning

Žrtva Džefrija Epstajna Sara Rensom imala je samo 22 godine kada ju je osuđeni pedofil namamio u svoj lanac trgovine ljudima. 

Nju je Epstajn "tri puta" silovao u jednom danu na ozloglašenom Ostrvu orgija, preneo je britanski San.

Ona je u utorak stala iza tvrdnji koje je iznela 2016. godine da je osuđeni pedofil snimao seksualne snimke princa Endrjua, Bila Klntona i Ričarda Bransona.

- Preživljavam moje putovanje u pakao i nazad - navela je u svojoj biografskoj knjizi u kojoj je opisala torturu u Epstajnovom svetu.

Republika

Foto: youtube.com/abc news

Sara Rensom

Međutim, časopis Njujorker je objavio 2019. godine da je Rensom priznala da je izmislila svoju tvrdnju.

- Niko nije lud da tek tako ispriča kontroverzne priče o najvišim državnicima SAD znajući da možda rizikuje mnogo toga a onda da kaže da je sve izmišljeno. Biće da je nešto drugo ovde po sredi - pisao je Njujorker 2019. godine, s čime se danas slažu vodeći mediji u SAD.

U jednom nedatiranom imejlu, koji je uključen kao dokaz, Rensom je navela:

- Kada je moja prijateljica imala seksualni odnos sa Klintonom, princom Endrjuom i Ričardom Brensonom, Džefri je zapravo snimao scene seksa u svakoj posebnoj prilici.

Ona takođe u jednom imejlu tvrdi da je bivši američki predsednik Donald Tramp imao seks sa njenom prijateljicom u Epstajnovoj kući u Njujorku.

Republika

Foto: Uma Sanghvi/The Palm Beach Post via AP

Džefri Epstajn

Upoznavanje sa Epstajnom

Rensom se 2006. godine preselila u Njujork bez novca, kako bi započela život ispočetka kao model. Odrasla je u Johanezburgu gde ju je odgajala majka alkoholičarka.

Rensome je imala 11 godina kada je prvi put silovao jedan od partnera njene majke, a opet samo tri godine kasnije i drugi.

Njoj je u noćnom klubu prišla mlada devojka Natalia, koja joj je pričala o milijarderu koga je predstavila kao prijatelja. Kasnije će se ispostaviti da je u pitanju Džefri Epstajn.

- Bila je moja godina i toliko sam bila uzbuđena da nađem prijatelja. Pitala me je sve o porodici, šta sam radila u Njujorku, a ja sam joj rekla sve: kako sam bila sama i kako imam snove o bavljenju modom. Zatražila mi je broj i ja sam joj dala - ispričala je ona za Dejli mejl i dodala:

Republika

Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Džefri Epstajn

Činilo se kao da je to najprirodnija stvar na svetu. -

Nekoliko dana kasnije usledio je i poziv od iste devojke koja joj je ipsričala o Epstajnu, gospodinu koji "pomaže devojakama da postignu svoje snove". To je bila prekretnica i odlučila je da ga upozna.

Kasnije je sedela u bioskopu u Njujorku sa ostarelim finansijerom i grupom "od deset devojčica, sve su bile mlade i lepe".

- Gledajući unazad, shvaćam da sam bio na meti zbog ranjivosti. Bila sam sama u velikom gradu. Već sam priznala da sam izgubljena duša -  rekla je ona.

- Džefri je bio harizmatičan, šarmantan. Izgledao je kao da je iskreno zainteresovan za mene. Nisam imala pojma da je planirao da uđem u pakao. -

Drogirao je i pričao da je debela

Epstajn je tvrdio da je imao veze u FIT-u, Njujorškom modnom fakultetu i da može da "joj sredi da tamo studira". To je, u kombinaciji sa pretnjama, učinilo da ona bude potpuno zarobljena.

Foto: US DOJ/ MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Džefri Epstajn i Gislejn Maksvel

Rensom u svojoj knjizi kaže i da joj je Epstajn govorio da "ako ikad nekome kaže šta se dogodilo, da će ubicti i nju i njenu porodicu."

- Postala sam finansijski zavisna od njega. Još uvek sam verovao da će mi pomoći da stignem do modne škole - rekla je ona u intervjuu.

Makvel i Epstajn su je, takođe, kinjili i zbog težine. Govorili su joj da mora da izgubi kilograme, a na sto su joj stavljali samo krastavac i paradajz.

Rekla je da je svaki dan gladovala svaki dan i da je nazivana debelom. 

Epstajn ju je i drogirao, poslavši je kod psihijatra koji joj je prepisao jake antidepresive, od kojih se, kako je govorila, i osećala oduzeto i drogirano.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading