RAZGOLIĆENA SE MAZI SA 16 GODINA STARIJIM MUŠKARCEM! Dunja Ilić ponovo u vezi sa bivšim dečkom, ZASKOČILA GA NA FOTELJI!

Autor:

Zabava

10.01.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša pevačica šokirala novom objavom na instagramu.

RAZGOLIĆENA SE MAZI SA 16 GODINA STARIJIM MUŠKARCEM! Dunja Ilić ponovo u vezi sa bivšim dečkom, ZASKOČILA GA NA FOTELJI!

Foto: Privatna arhiva

Bivša pevačica Dunja Ilić izazvala je pažnju javnosti objavom fotografije na kojoj se ljubi sa svojim znatno starijim izabranikom. Iako se na ovoj fotografiji ne vidi lice muškarca, mnogi su primetili da podseća na Dunjinog bivšeg partnera, koji je čak 16 godina stariji od nje.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Dunja Ilić dala još jednu šansu bivšem

Naime, Dunja se očigledno pomirila sa bivšim partnerom kojeg je zaskočila razgolićena na fotelji. Dok su se strasno ljubili ona je napravila selfi i okačila na svoj Instagram profil. Ova objava je posebno intrigantna s obzirom na to da je Dunja nedavno govorila o navodnom krahu ljubavi sa pomenutim starijim partnerom.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Dunja Ilić se pomirila sa bivšim dečkom

- "Kako ti se ne gadi da ga poljubiš, može otac da ti bude", "Devojko, nađi nekog mlađeg", "Ljubav ne pita za godine, ako je srećna pustite je", "Dunja se pomirila sa bivšim" - samo su neki od komentara ispod fotografije koju je Dunja postavila.


Inače, Dunja Ilić je poznata po svom burnom ljubavnom životu, a javnost je posebno potresla vest o smrti njenog verenika pre nekoliko godina, usled predoziranja nedozvoljenim supstancama. Nakon tog tragičnog događaja, ona je hrabro nastavila svoj život koji je imao uspone i padove, a nakon nekog vremena se upustila u vezu sa značajno starijim muškarcem.
Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Dunja Ilić poznata po burnom ljubavnom životu

Podsećamo, u novembru prošle godine, Dunja je ponovo privukla pažnju javnosti objavom zajedničkih slika sa svojim partnerom, uz misterioznu poruku. U toj objavi, ona je napisala:

- Od njih xy jedini čovek koga sam stvarno i koga ću verovatno zauvek voleti. Neko koga je život odveo od mene na jedno mračno mesto na kom nikada ne mogu da ga vidim. Svejedno. Ljubav je ista od prvog trenutka preko svih drugih koji su znali da ga neće zameniti i pristali na to. Verujem da će biti do poslednjeg trenutka.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading