IMAO JE MILIONE U RUKAMA, A UMRO U IZNAJMLJENOM STANU: Mića Sovtić otkrio detalje o životu LEGENDARNOG DŽEJA

Autor:

Zabava

10.01.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najvećih prijatelja Džeja Ramadanovskog, Mića Sovtić progovorio u kakvim uslovima je živeo čuveni pevač

IMAO JE MILIONE U RUKAMA, A UMRO U IZNAJMLJENOM STANU: Mića Sovtić otkrio detalje o životu LEGENDARNOG DŽEJA

Foto: Branimir Brana Jovanovic

Biznismen Miodrag Mića Sovtić, suprug glumice Anice Dobre i vlasnik lokala na Dorćolu koji je često posećivao pokojni Džej Ramadanovski, otkrio kada i kako se upoznao sa legendom, te je otkrio neke detalje iz života proslavljenog pevača

- Mi se na Dorćolu znamo, svako svakog zna, držimo se kao prodica, i specifični smo. Džej i ja smo se upoznali u kraju, u školi. On je uvek plenio u kraju, njega bi svako zagrlio, a išao je sa leptir mašnom po kraju i svirao. Imali smo prvi kontakt kada sam ga odbranio u školskom dvorištu. Džeja su voleli stariji mangupi, uvek im je pevao, a njemu su kupovali čokoladice. Radio je sve protiv sebe, bio je jedan od najvećih kavaljera, svima je sve plaćao. Prošli su mu milioni kroz ruke, a na kraju je plaćao kiriju u iznamljenom stanu. - rekao je Mića u emisiji " Amidži šou", pa dodao:

-1992. godine je imao krunu karijere, koncert na sajmu, bilo je oko 15, 20 hilajda ljudi na otvorenom.Smatrao sam svojom obavezom da ima svoj film, jer neko ko je rođen u straćari i siromaštvu, a sahranjen u Aleji velikna, zaslužio je film - rekao je Mića.

Foto: Branimir Brana Jovanovic

Mića Sovtić

 

Podsećamo Mića je nedavno ugostio ekipu filma "Nedelja". U njegovom lokalu prikazan je prvi trejler za film, a on je govorio o svom prijateljstvu sa legendarnim pevačem.

- Nisam ceo film još pogledao, taj film budi u meni nešto posebno. Učestvovao sam u toj priči i pokušao na svoj način da doprinesem filmu. Pokušali smo da ispričamo priču o njemu, o njegovom životu na Dorćolu. Moj lik glumi Aleksej Bjelogrlić. Meni je bilo bitno da sve bude autentično, meni nije bilo teško da sve to ispričam i da napravimo priču. Teško je bilo, svi su plakali na kraju filma, osetio sam neku jezu, film je ušao u nas. Džejov kutak je bio za šankom, i to separe levo. On je do pred smrt, faktički zadnji dan bio tamo - istakao je on, pa dodao:

Džej je bio kao biser na đubrištu. Kad vidite nekog da sija, da je pun neke pozitivne energije, spreman da pomaže ljudima i puno nam fali svima. Poslednja konverzacija je bila takva da je on teško pričao, teško se kretao, loše je izgledao. Kod njega se zadnjih godina nije znalo, ali on nije hteo da ide kod doktora, hteo je da živi punim plućima. Kako je hteo, tako je i otišao - zaključio je Mića.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading