Husa otkrio šokantne detalja o dobijanju uloge u filmu o Džeju: Zapalio sam sveću Svetoj Petki

Autor:

Zabava

10.01.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Husein Alijević Husa otkrio do sad nepoznate detalje o filmu "Džej " i snimanju istog

Husa otkrio šokantne detalja o dobijanju uloge u filmu o Džeju: Zapalio sam sveću Svetoj Petki

Foto: ST/Nemanja Pančić

Voditelj Ognjen Amidžić u novom izdanju kultne emisije "Amidži šou" ugostio je glumačku postavu filma "Nedelja", koji je sniman u čast pokojnom Džeju Ramadanovskom. Naime, ugostio je Husein Alijević  Bit Strit, Mašu Đorđević, Antonija Skarpa, Minu Kostić, Acka Nezirovića i Zlatana Vidovića.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Husein Alijević Husa

 

Ognjen je nakon pevačkog bloka započeo razgovor sa Husom, koji u filmu "Nedelja" tumači ulogu pokojnog pevača.

- Sveta Petka, Novi Sad, 23 kilograma - rekao je Ognjen i nasmejao se.

- Sveta Petka, desilo se da smo Andrea i ja krstili Hanu par dana pred Svetu Petku. Rekao nam je pop da idemo da zapalimo sveću. Našao mi je ikonu, ja sam je stavio u kuću i onda su me posle par dana zvali za ulogu, a Džej je slavio Svetu PEtku i stalno je išao u tu crkvu - rekao je Husa, a onda je objasnio šta znači "23 kilograma":

- 23 kilograma, zapravo od 23 do 25 kilograma sam ja skinuo za nepunih tri meseca da bih ušao u ovaj projekat. Maša to zna, jer je bila na jednom od prvih mojih kastinga. Mislim da mi je ovako lepše, ali znam kakav je on bio na Tašu, igrom slučaja sam bio u publici kada je bio taj koncert 1991. godine. Mina je bila mlada i ne seća se da smo mi kao klinci igrali zajedno - dodao je on.

Foto: Republika

 

 

Podsećamo Husa je otkrio detalj iz filma o Džeju koji je i sam doživeo, kada su ga devedesetih policajci presreli i maltretirali zbog imena i prezimena

-  Kad se Jugoslavija raspadala ja sam bio tinejdžer i ma kako to zvučalo ja sebe smatram Jugoslovenom jer sam dete iz mešanog braka i jer sam rođen tu gde su se spajale različitosti. Moju majku Nadu je pop krstio u crkvi i da joj ime Nada jer je peto dete posle četiri muška deteta i zato je dobila to ime jer nada uvek postoji. Moj otac Nuri je islamske veroispovesti i u vek smo pored Usklrsa, Bozica, slavili Ramazan i Bajram.  Kad imate 14 ,15 godina shvatate da je rat  napravio razliku među nama, da mi je tata ono, a mama ovo, a zbog toga se ratuje.Imao sam neprijatne situacije,  zaustavio me policajac ja klinac ja i moj drug Ljuba, pa nas pita: "Kako se ti zoveš", ja kažem "Husein Alijević", a ti, obraća se mom drugu Ljubi: " Ljubomir Cebalović" pa onda matretira mene u smislu da me duže zadrži zapara mu uši što sam ja Husein, pa me pretresa, traži ne znam šta. To su neke neprijatne scene koje sam doživeo devedesetih, a to pominjem sada jer su slične scene i u filmu "Nedelja" .Igrao sam nešto što sam i sam doživeo u masi scena koje ćete videti u filmu - otkriva Husa čiju veliku Ispovest možete pogledati na Republika tv u ponedeljak 15.1.2024 u 21 sat. 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading