Poznat datum i mesto sahrane Salema Sihirlića: Poslednji pozdrav porodice kida dušu (FOTO)

Autor:

Zabava

09.01.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tužna vest zatekla je mnoge njegove kolege

Poznat datum i mesto sahrane Salema Sihirlića: Poslednji pozdrav porodice kida dušu (FOTO)

Foto: Youtube

Bosanski pevač Salem Sihirlić preminuo je juče nakon duže bolesti, a sada se oglalisa porodica i otkrila datum i mesto sahrane.

 

Foto: facebook prinstskirn

 

Oni su se oglasili na duštevnoj mreži Fejsbuk gde su sa bolom i tugom obavestili rodbinu i prijatelje o vremenu kada će njihov otac i suprug biti ispraćen na večni počinak.

-Dana 8.1.2024 godine u svojoj 65. godini života preselio na Ahiret. Dženaza polazi u sredu 10.1.2024. godine ispred džamije Potoci posle Ikindije namaza, a klanjaće se u haremu Lišani de će se rahmetlija i pokopati. Ožalošćeni supruga Rabija-Cica, sin Enis, ćerka Lejla, sestra Pašana i ostala rodbina i prijatelji – piše na umrlici.

Podsetimo, tužnu vest iz Mostara objavila je stranica Udruženje građana „Narodni orkestar“, a onda su se od pevača oprostili prijatelji, kolege i rodbina.

-Poštovani prijatelji, naš prijatelj, drug, mentor i uvaženi član orkestra Salem Sihirlić nas je napustio. Saleme, hvala ti za svaki savet, priču, anegdotu, ideju, a ponajviše za svaki osmeh koji si nam pružio, jer sreću si uvek nesebično delio. Sa tugom u srcu izražavamo porodici Sihirlić saučešće- naveli su na pomenutoj stranici.

Tužna vest zatekla je mnoge njegove kolege među kojima je i Asim Brkan.

Asim je istakao da mu je neizmerno žao zbog preranog odlaska, a za Grand otkrio je i detalje pevačeve dugogodišnje borbe za zdravlje.

-Salem je doživeo moždani udar u martu prošle godine. Delovalo je da će se oporaviti, ali mu se pre tri meseca pogoršalo stanje. Bukvalno je ta tri meseca bio jako bolestan i noćas su počeli da mu otkazuju organi. Oko 12 i 5 posle ponoći je i preminuo- otkrio je Asim za Grand.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading