KOD POKOJNOG ŠABANA SAM SVIRAO 22 SATA: Naš harmonikaš otkrio detalje druženja s pokojinim kolegom

Autor:

Zabava

28.12.2023

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati harmonikaš priča kako je za njega bilo uživanje da bude sa kraljem narodne muzike u društvu, pogotovo kad peva.

KOD POKOJNOG ŠABANA SAM SVIRAO 22 SATA: Naš harmonikaš otkrio detalje druženja s pokojinim kolegom

Foto: Republika TV

Harmonikaš Aca Sofronijević svojevremeno je pričao da mu je pokojni Šaban Šaulić bio kao otac, a sada je otkrio da je na jednom njegovom veselju svirao čak 22 sata!

Foto: instagram.com/ ildasaulic

Šaban Šaulić je sa porodicom slavio slavu Sveti Jovan na kojoj je okupljao brojne kolege

Muzičar tvrdi da i danas prepričava situaciju s pomenutog slavlja, te i da je sa Šabanom, kad se sve završilo, otišao na večeru.

- Slava kod Šabana Šaulića je nešto čega se rado sećam! To je bila prva slava koju sam svirao. Počeli smo u 19 časova, a kolege sam pustio kući ujutru u pola 11, dok sam ja svirao do pola pet. Onda smo posle išli on, njegov kum Kole i ja na ručak-večeru u šest sati i došao sam kući u devet sati. Znači brada mi je porasla - kaže Sofronijević i dodaje da se odlično proveo:

Foto: Bojan Stevanović

Aca Sofronijević priznaje da uživa u svom poslu

- Za mene je bilo uživanje da budem sa Šabanom u društvu. Još ti on peva, pa znate šta je to? To su sve ljudi koji znaju i vole da uživaju. Kad on uzme mikrofon oko šest-sedam ujutru, to je zaista posebno.

Aca je ranije za Republiku govorio da je pokojnog Šaulića doživljavao kao rođenog oca.

- Radio sam s tolikim zvezdama koje su me super prihvatile i mnogo mi je bilo žao kad su neki od njih kasnije preminuli. Prvo bih pomenuo Tozovca. Kao klinac sam pratio njegov rad i bilo mi je fantastično kad sam stao pored njega. Do jutra smo umeli da sedimo po kafanama i pričamo o životu. Mnogo saveta mi je dao, pričali smo o ljubavi i životu, tako da je bilo zadovoljstvo poznavati ga. Šabanu sam mnogo zahvalan, on mi je davao savete kao otac. Uvek sam stajao iza njih, nikad se nisam gurao na bini jer sam znao koliki su ljudi. Šaulić me je naučio da uvek treba da imam mišljenje i stav ma koja situacija da je u pitanju. To su saveti koji se pamte celog života, meni je sve to mnogo pomoglo u karijeri - tvrdi harmonikaš.

Saša Popović je stalno besneo po "Grandu"

Foto: youtube.com/Zvezde Granda

Saša Popović je bio strah i trepet za saradnike, tvrdi Sofronijević

Aca kaže da je bio prisutan u situacijama kada čelnik "Granda" Saša Popović besni u momentima kad saradnici ne poštuju dogovore:

- Imao sam tremu od Saše Popovića jer nisam znao šta će tražiti od nas. Tražio je pesme da mu donesemo da vidi kako smo mi to uradili i sve sam poslao. S njim čovek uvek zna na čemu je. Nezgodan je kad počne da viče po "Grandu". To se najviše dešava kad neko ne ispoštuje dogovor. Traži da se uvek poštuje vreme i da svi znaju gde im je mesto, ali to je skroz u redu - rekao je Aca.

BONOS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading