TRAMPOVI U KRNJEM SASTAVU ZA BOŽIĆ: Gore mreže zbog Melanijinog odsustva na prazničnoj fotografiji, ali još neko fali na zajedničkom portretu! (FOTO)

Autor:

Svet

28.12.2023

19:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema izveštajima američkih medija, iznenađujući obrt desio se na božićnoj porodičnoj fotografiji Donalda Trampa, jer je bivša prva dama SAD, Melanija Tramp bila odsutna tom prilikom.

TRAMPOVI U KRNJEM SASTAVU ZA BOŽIĆ: Gore mreže zbog Melanijinog odsustva na prazničnoj fotografiji, ali još neko fali na zajedničkom portretu! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Na slikama koje je podelila Kimberli Gilfojl, verenica Donalda Trampa Mlađeg, vidimo bivšeg predsednika okruženog porodicom - ali bez Melanije.

Na porodičnom fotografisanju prisustvovao i Melanijin otac Viktor

Nažalost, Melanija je odsustvovala zbog, kako je prvobitno navedeno, "porodičnih obaveza". Međutim, istraživanje "Njujork Post"-a otkrilo je da je bila sa svojom bolesnom majkom Amalijom Knaus u bolnici tokom fotografisanja u vili Mar-a-Lago.

Predstavnik Melanije pružio je objašnjenje da je ona bila angažovana na "porodičnom poslu", a izvor blizak bivšoj prvoj dami dodao je da "Melanija uvek posvećuje veliku pažnju svojoj porodici", te da ne treba čuditi što je Božić provela sa bolesnom majkom.

 

 

- Melanija je uvek bila veoma posvećena svojoj porodici - rekao je izvor blizak bivšoj prvoj dami SAD za "Fox njuz didžital".

On je istakao da ne treba da čudi što je ovaj Božić provela sa bolesnom majkom.

Ostali članovi porodice Tramp koji su bili na porodičnoj fotografiji bili su Donald Mlađi i Gilfojl, Ivanka Tramp, njen suprug Džered Kušner i njihovo troje dece, kao i Tifani Tramp i njen suprug Majkl Bulos. I Melanijin otac, Viktor Knaus, takođe je učestvovao u porodičnom portretu.

Trampov drugi sin Erik i njegova supruga Lara nisu učestvovali u fotosešnu.

 

 

Donald i Melanija postigli dogovor o pojačanim diplomatskim nastupima

Odsustvo Melanije Tramp sa porodične fotografije dolazi u vreme kada se spekuliše da planira jači javni nastup 2024. godine, podržavajući svog supruga Donalda Trampa u potencijalnom ponovnom kandidovanju za predsedničku funkciju.

Insajderi iz Mar-a-Laga tvrde da je postignut dogovor između Donalda Trampa i Melanije o pojačanim diplomatskim nastupima visokog profila.

Izvor je otkrio: "Trampova porodica veruje da će ponovno postati predsednik, te je postignut dogovor sa Melanijom da pojača svoje javne aktivnosti 2024. godine. Melanija shvata da je vreme da se pridruži istorijskim prvima damama i ostavi svoj trag u istoriji, a oseća se bolje pripremljenom za potencijalnu drugu ulogu, sada kada je Baron tinejdžer."

- Melanija shvata da je došlo vreme da se pridruži redovima istorijskih prvih dama i ostavi svoj trag u istoriji... Oseća se bolje pripremljenom za svoju potencijalnu ulogu drugi put - navodi izvor.

Ovo odsustvo Melanije Tramp sa božićne porodične fotografije dodatno rasplamsava spekulacije o političkim planovima porodice Tramp u narednim godinama, piše Telegraf.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading