MALO KO ZNA DA DEJAN MILIĆEVIĆ IMA BRATA! Lep je kao lutka, a poznati reditelj mu je radio i JEDAN SPOT! (VIDEO)

Autor: M. K. V.

Zabava

26.12.2023

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Toca je Dejanu brat po ocu, a slavnog polubrata nikada nije koristio da se i sam dočepa slave.

MALO KO ZNA DA DEJAN MILIĆEVIĆ IMA BRATA! Lep je kao lutka, a poznati reditelj mu je radio i JEDAN SPOT! (VIDEO)

Foto: printscreen/youtube.com

Poznati fotograf i reditelj spotova Dejan Milićević proslavio je pola estrade, a malo ko zna da ima brata pevača Tomislava Milićevića Tocu, koji je veoma cenjen u muzičkim krugovima, iako nije stekao veću popularnost. 

Republika

Foto: ST/Petar Divac

Dejan Milićević svojim editorijalima i spotovima proslavio je moge estradne umetnike

Naime, Toca je Dejanov brat po ocu, a muzikom se bavi od detinjstva. Zavrsio je i nižu muzičku školu - odsek klavir. Isprva je radio kao di-džej, a prve javne korake u pevanju načinio je dvehiljaditih u čuvenom klubu Bombo, koji je držao Džej Ramadanovski, a po kome je nazvan i bend sa kojim je Toca nastupao - Bombo bend. 

Posle godinu dana klupskog pevanja debitovao je na festivalu "Sunčane skale" u Herceg Novom, 2001. godine, a posle četiri godine ulazi u studio i snima prvi album pod nazivom No.1 za izdavačku kuću PGP-RTS.

Na njegovom prvom albumu potpisali su se kao autori Dejan Abadić, Dragan Brajović-Braja, Bane Opačić i Dragan Mijačević-Dadula, dok su mu prateće vokale pevale Aleksandra Radović, Leontina Vukomanović, Madam Piano i Ana Petrović.

Interesantno je da mu je spot za pesmu "Neće mi biti žao" radio brat Dejan Milicević.

Sniman je u luksuznoj vili u Zemunu, a ikao je Toca sarađivao sa poznatim bratom, za vreme snimanja su imali veoma profesionalan odnos i sve je proteklo bez veće pompe. 

Mnogi poznati pevači vole Tocu, koji danas uglavnom radi privatne proslave poput svadbi, krštenja i rođendana, pa je tako Darko Filipović nedavno objavio kako zajdno izvode baladu "I Dunav laže" folk legende Džeja Ramadanovskog iz čijeg je čuvenog kluba Tomislav Milićević Toca i potekao kao pevač. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading