DRAKONSKA KAZNA ZA JOVIĆA: Serija A NE PRAŠTA!

Autor:

Sport

20.02.2024

18:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Disciplinska komisija rekla svoje.

DRAKONSKA KAZNA ZA JOVIĆA: Serija A NE PRAŠTA!

Foto: Twitter printscreen/GoalsZack

Crveni karton za Luku Jovića

Fudbaleri Milana poraženi su od Monce u gostima rezultatom 4:2, u 25. kolu Serije A, a veliku ulogu u tome odigrao je reprezentativac Srbije Luka Jović.

Reprezentativac Srbije je imao duel bez lopte sa defanzivcem Monce Armandom Icom, koji se završio tako što je Jović udario protivnika u glavu.

Glavni sudija meča Andrea Kolombo je prvo pokazao žuti karton Luki, ali je ubrzo dobio poziv iz VAR sobe da pogleda snimak. Kada je video šta je Srbin uradio, arbitar je poništio svoju prvobitnu odluku i pokazao je Joviću direktan crveni karton.

 

 

Discpilinska komisija Serije A bila jen oštra prema Luki, a Jović je dobio suspenziju u naredne dve utakmice Milana.

Srpski napadač će tako propustiti duele protiv Atalante i Lacija.

Šteta za Jovića koji igra zaista dobro u poslednje vreme, postigao je sedam pogodaka, a ostaje nada da mu Stefano pioli neće zameriti nepromišljen potez.

Bio je Luka na udaru italijanskih medija koji su ga ocenili kao krivca.

- Postoji Luka koji započinje meč kao starter, i onda onaj koji počinje sa klupe. Ovaj drugi ubada, grebe i ostavlja trak. On rešava utakmice sa tri odlučujuća gola u tri velike pobede preokretom (Saletnitana, Udineze, Frozinone). Ipak, ovaj prvi ne odgovara reputaciji "rasnog golgetera" stvorene u zadnja dva meseca. Kreirao je dobru šansu oko 30. minuta meča, dobrim pasom za Benasera, ali je ostavio tim sa deset igrača zbog naivnosti - piše "Gazeta".

Pred Jovićem je period "hlađenja", a srpski špic će iz ove situacije sigurno izaći jači.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading