IZRAČUNAJTE OVO I SAZNAJTE ZA ŠTA STE ROĐENI: Prestanite da LUTATE, jasno ćete znati šta treba da radite!

Autor: M.O.

Lifestyle

20.02.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vreme je da zasijate i pronađete sebe!

IZRAČUNAJTE OVO I SAZNAJTE ZA ŠTA STE ROĐENI: Prestanite da LUTATE, jasno ćete znati šta treba da radite!

Foto: shutterstock

Pitagorina numerologija predstavlja jedan od najstarijih pristupa numeričkoj simbolici. Osnovni principi numerologije razrađeni su upravo od strane čuvenog filozofa i matematičara Pitagore.

Prema Pitagorinim izračunavanjima, svaki broj, ma koliko složen, može se redukovati na jednu od cifara od 1 do 9. Svaka od tih cifara nosi sa sobom svoju simboliku i specifične osobine. Kako biste izračunali svoj lični broj, dovoljno je da primenite ovaj princip na datum svog rođenja.

Numerološki kod i njegova primena

Lični broj, poznat i kao numerološki kod, može se koristiti za pravljenje krokija ili portreta konkretnih osoba, što je posebno zanimljivo za one koji su upućeni u numerologiju. Računanje ličnog broja je jednostavno - dovoljno je sabrati sve cifre datuma rođenja i svesti ih na jednocifreni broj. Na primer, za osobu rođenu 2. juna 1986. godine, zbir cifara iznosi 32, a nakon ponovnog sabiranja, dobija se lični broj 5.

Republika

Foto: Shutterstock

Izračunajte vaš lični broj i saznajte za šta ste rođeni

Uticaj ličnog broja na finansije

Kako se lični broj odražava na finansijsko stanje i da li postoji mogućnost da se pozitivne osobine ličnog broja iskoriste za sticanje bogatstva? Numerolozi tvrde da svaki lični broj nosi određene karakteristike koje se mogu iskoristiti u poslovnom svetu. Evo kako pojedini lični brojevi utiču na finansije i poslovne odluke:

Lični broj 1

Jedinice vole jasnu perspektivu. Njihova energija, aktivnost i sposobnost uticanja na tuđe mišljenje često ih čine privlačnim saradnicima. Preporučuje im se da ne rasipaju snagu na sitnice i da se fokusiraju na veće kompanije ili poslove koji uključuju međunarodnu saradnju. Najbolje se slažu sa predstavnicima brojeva 3 i 6.

Lični broj 2

Dvojke su poznate po svojoj spremnosti na rizik, ali im tvrdoglavost može stvoriti probleme u poslovnom svetu. Preporučuje im se da razmotre karijeru u državnoj instituciji ili na polju nauke, gde mogu iskoristiti svoju sklonost ka teškim poslovima. Idealni kolege za dvojke su optimistični predstavnici brojeva 2, 3 i 5.

Lični broj 3

Trojke su poznate po svojoj intuiciji i sposobnosti pravljenja kompromisa, što ih čini pogodnim za poslove u medicini, nauci i obrazovanju. Takođe, dobro se snalaze u poslovima koji zahtevaju živ kontakt s ljudima. Preporučuje im se da biraju saradnike s brojevima 5 i 8.

Lični broj 4

Četvorke odlikuje odlično osećanje situacije i sposobnost za izvršne poslove. Preporučuje im se da se fokusiraju na male uštede, umesto na velike poslove, gde mogu iskoristiti svoju sposobnost ekonomisanja. Najbolje se slažu sa predstavnicima brojeva 4 i 8.

Lični broj 5

Petice su kreativne i pronalaze se u poslovima poput turizma, novinarstva i trgovine. Preporučuje im se da se udruže sa energičnim predstavnicima brojeva 1, 4 i 9.

Lični broj 6

Šestice uživaju u organizaciji i dobro se snalaze u ugostiteljstvu, poslovima s nekretninama i politici. Preporučuje im se da biraju saradnike s brojevima 2 i 6.

Lični broj 7

Sedmice se dobro snalaze u trgovini i šou-biznisu, ali imaju problema s organizacijom. Preporučuje im se da se udruže sa predstavnicima brojeva 1, 8 i 9.

Lični broj 8

Osmice lako nalaze dobar biznis i dobro se snalaze u poslovima povezanim s umetnošću. Preporučuje im se da biraju poslove koji su vezani za estetiku i reč i da se udruže sa predstavnicima brojeva 1 i 8.

Lični broj 9

Devetke su rođeni vođe i dobro se snalaze u državnim institucijama i vojsci. Preporučuje im se da biraju samostalne poslove ili direktorske pozicije. Prema numerolozima, najbolje funkcionišu kad su sami.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading