HITNI SAVETI ZA SVAKI HOROSKOPSKI ZNAK: Uzbudljiva predviđanja kojih se treba držati

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Važne napomene i predlozi za svaki znak Zodijaka.

HITNI SAVETI ZA SVAKI HOROSKOPSKI ZNAK: Uzbudljiva predviđanja kojih se treba držati

Foto: Shutterstock

Astrolozi imaju važne savete za svaki znak.

Ovan


Ovnovima se savetuje da usvoje ideju brzine i efikasnosti. Važno je da se pokrenu i ostvare svoje želje, ostavljajući lenjost po strani. Podeliti zadatak na manje delove može olakšati proces, a nagrada za svaki uspešno završen deo može biti dodatna motivacija.

Bik

Bikovi treba da se prepuste mudrosti univerzuma i veruju da vreme sve postavlja na svoje mesto. Svaki novi korak koji naprave ove nedelje može ih približiti ostvarenju ciljeva, čak i ako trenutno ne vide jasnu putanju.

Blizanci

Za Blizance je savet da ove nedelje urade neku od svojih omiljenih stvari iz detinjstva. Možda je to klizanje na ledu, pravljenje kolačića ili gledanje omiljenih crtanih filmova. Povratak u prošlost može doneti osećaj radosti i opuštenosti.

Foto: shutterstock

Poslušajte savete astrologa za svaki horoskopski znak


Rak 

Rakovima se preporučuje da prošire svoje vidike i nauče nešto novo. Prijavljivanje na kurs, prisustvovanje seminaru ili istraživanje novih informacija može uneti novu energiju u njihov život i pomoći im da postave nove ciljeve.

Lav

Ova nedelja je savršena prilika da razvijete novu naviku koja će unaprediti vaš život. Ako volite toplu vodu, možda je vreme da je uključite u svoju jutarnju rutinu. Pijenje tople vode na prazan stomak može imati brojne zdravstvene benefite. Takođe, možete razmotriti i dodavanje jutarnje meditacije od 10 minuta kako biste započeli dan smireno.


Devica

Obratite pažnju na svoje telo i zdravlje ove nedelje. Fizička aktivnost poput joge ili sporta može vam pomoći da održite dobru formu i unesete pozitivnu energiju u svoj život. Takođe, analizirajte svoju ishranu i razmislite o dodacima ishrani kako biste osigurali da unosite sve potrebne nutrijente. 

Vaga

Ove nedelje, razmislite o tome da sebi priuštite masažu stomaka kružnim pokretima u smeru kazaljke na satu. Ovo jednostavno opuštajuće iskustvo može pozitivno uticati na vas, i takođe može doprineti emocionalnom blagostanju. 

Škorpija

Razmislite o tome da ove nedelje priredite prijatno iznenađenje voljenoj osobi ili kolegi. Bilo da je u pitanju mali poklon ili neočekivani sastanak, gestovi pažnje mogu uneti radost u živote drugih ljudi. Važno je da budete pažljivi i da prilagodite iznenađenje ličnosti te osobe, kako biste bili sigurni da će biti dočekano sa osmehom.

Strelac 

Ove nedelje Strelčevi treba da razmisle šta ih čini srećnim. Iako deluje kao jednostavno pitanje, često je teže identifikovati šta tačno želimo nego šta ne želimo. Savetuje se da zabeleže svoje odgovore barem u beleškama na telefonu kako bi bolje sagledali svoje želje i potrebe.

Jarac 

Jarčevi da razmisle o tome na koji način njihov otac može biti uzor, a na koji ne može. Takođe, trebalo bi da istraže da li i dalje pokušavaju da ispunjavaju očekivanja svog oca ili mu nešto dokazuju. 

Vodolija

Sredinom meseca, Sunce će preći u znak Vodolije, što obično donosi dobro, ali ovog puta može rezultirati izazovima. Glavna planeta Vodolije će biti u sjajnim zracima zvezde, što može dovesti do problema sa zdravljem i srećom. Savetuje se da Vodolije potraže sunce, bilo napolju ili čak na fotografijama, jer to može poboljšati trenutnu situaciju.

Ribe

Ribe su ohrabrene da traže više i imaju još više želja. Nemojte se suzdržavati da sebi kažete: "Zaslužujem to." Sada je pravo vreme da pronađete motivaciju u prirodi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading