PIOLI VERUJE SRBINU! Trener Milana PROGOVORIO o Luki Joviću!

Autor:

Sport

27.01.2024

14:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski reprezentativac golovima se nametnuo stručnom štabu roso-nera.

PIOLI VERUJE SRBINU! Trener Milana PROGOVORIO o Luki Joviću!

Foto: Profimedia

Luka Jović

Reprezentativac Srbije Luka Jović pruža sve bolje partije u dresu Milana. Trener roso-nera Stefano Pioli ima veliko poverenje u svog napadača i daje mu sve više prostora, ali Piksijev "orao" i dalje čeka na mesto startera.

Ono što je zanimljivo jeste podatak da kad god dobije šansu, Jović je koristi na najbolji način.

Iskusni stručnjak naglašava da nikada nije sumnjao u srpskog golgetera i da konačno može da kaže da je njegov pulen spreman.

Foto: Starsport

Stefano Pioli

- Jović se promenio. I najzad je fizički spreman. Nikada nisam sumnjao u njegove igračke kvalitete, ali sada je srećan, smiren, dobro se oseća. On je igrač na kojeg se mnogo oslanjam, iako će i na sledećoj utakmici verovatno početi sa klupe - rekao je Pioli, u najavi utakmice Milana i Bolonje.

Šef struke sedmostrukog šampiona Evrope veruje igračima koje ulaze sa klupe.

- Mislim da smo tim kojem rezervisti donose najviše golova. To znači da svi igrači učestvuju. Moramo da nastavimo sa tim. Imamo pravo na pet zamena i možemo uvek da preokrenemo meč - dodao je italijanski trener.

Milan večeras od 20 časova i 45 minuta dočekuje Bolonju na San Siru, pa će Jović ukoliko dobije priliku da zaigra, moći eventualno da nastavi golgetersku seriju.

Podsetimo, srpski reprezentativac je od dolaska među roso-nere već postigao šest golova i to sve kada je ulazio u igru sa klupe. Tresao je mreže Atalante, Frozinonea, Salernitane, dva puta Kaljarija u Kupu Italije i Udinezea.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading