JOVIĆ MOMENTALNO ISKLJUČEN: Srbin udario protivnika u glavu i dobio direktan crveni karton (VIDEO)

Autor: P. Z.

Sport

18.02.2024

22:18 >> 22:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luka kao da je zaboravio na VAR tehnologiju.

JOVIĆ MOMENTALNO ISKLJUČEN: Srbin udario protivnika u glavu i dobio direktan crveni karton (VIDEO)

Foto: Twitter printscreen/GoalsZack

Crveni karton za Luku Jovića

Fudbaleri Milana poraženi su od Monce u gostima rezultatom 4:2, u 25. kolu Serije A, a veliku ulogu u tome odigrao je reprezentativac Srbije Luka Jović.

Domaći tim je u završnici prvog poluvremena postigao dva gola i došao do prednosti od 2:0. Prvo je u 45. minutu iz penala mrežu "rosonera" zatresao Mateo Pesina, a onda je u nadoknadi vremena pogodio i Dani Mota.

Ekipu Milana je u dodatne probleme ubacio Luka Jović, koji je u 51. minutu dobio direktan crveni karton!

Reprezentativac Srbije je imao duel bez lopte sa defanzivcem Monce Armandom Icom, koji se završio tako što je Jović udario protivnika u glavu.

Glavni sudija meča Andrea Kolombo je prvo pokazao žuti karton Luki, ali je ubrzo dobio poziv iz VAR sobe da pogleda snimak. Kada je video šta je Srbin uradio, arbitar je poništio svoju prvobitnu odluku i pokazao je Joviću direktan crveni karton.

Ipak, nakon isključenja Jovića, koji je bio starter na ovom meču, sa klupe je ušao iskusni Olivije Žiru i upravo je Francuz vratio Milan u igru, pošto je u 65. minutu prepolovio zaostatak gostiju.

Reprezentativac Sjedinjenih Američkih Država Kristijan Pulišić je u 88. minutu uspeo da se upiše u strelce i da donese Milanu izjednačenje.

Međutim, "rosoneri" sa igračem manje nisu uspeli da izdrže i sačuvaju bod koji su imali u džepu, pošto je već u 90. minutu mrežu Majka Menjana pogodio Varen Bondo, a u šestom minutu nadoknade je tačku na meč stavio Lorenco Kolombo.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading