SRBIN JE LEGENDA U NEMAČKOJ: Moćna koreografija navijača Ajntrahta posvećena Stepiju! (FOTO)

Autor: P. Z.

Sport

18.02.2024

18:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragoslav je ostavio dubok trag u njihovom klubu.

SRBIN JE LEGENDA U NEMAČKOJ: Moćna koreografija navijača Ajntrahta posvećena Stepiju! (FOTO)

Foto: Starsport

Fudbaleri Frajburga i Ajntrahta iz Frankfurta podelili su bodove u meču 22. kola Bundeslige, pošto su remizirali rezultatom 3:3.

Uzbudljiv susret između Frajburga i Ajntrahta obeležile su brojne zanimljive situacije i neizvesni trenuci na terenu. Napadač Ajntrahta srpskog porekla Saša Kalajdžić povredio se već na početku meča, a njegov izlazak sa terena predstavljao je veliki gubitak za ekipu.

Jedan od najzanimljivijih momenata bio je gest navijača Ajntrahta u čast legende kluba Dragoslava Stepanovića. Ovaj lep gest pokazao je koliko je Stepanović značajan za klub i koliko je ostavio traga među navijačima.

Sama utakmica bila je veoma dinamična, sa brojnim preokretima. Omar Marmuš je postigao gol za Ajntraht, ali je Ritsu Doan brzo izjednačio rezultat. Potom je Ansgar Knauf doneo novu prednost Ajntrahtu, ali je Vinćenco Grifo uspeo da izjednači rezultat iz jedanaesterca. Nakon toga, Knauf je ponovo bio strelac za Ajntraht, ali je Mihael Gregorič uspeo da donese Frajburgu izjednačenje u samom finišu meča.

Povreda Saše Kalajdžića predstavljala je veliki izazov za ekipu, a njegov povratak na teren bio je neizvestan. Naknadni pregledi će utvrditi stepen povrede i očekivano vreme oporavka, što je dodatno povećalo neizvesnost oko njegovog daljeg učešća u takmičenju.

Ukupno gledano, meč između Frajburga i Ajntrahta bio je veoma uzbudljiv i pun preokreta, a navijači su svakako uživali u dinamičnoj utakmici koja je završena nerešenim rezultatom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading