NAVIJAČI BESNI: Pogledajte šta Nejmar radi dok Mitrović TRPA (VIDEO)

Autor: P. Z.

Sport

18.02.2024

17:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brazilac mora da počne da ide niz dlaku pristalicama Al Hilala.

NAVIJAČI BESNI: Pogledajte šta Nejmar radi dok Mitrović TRPA (VIDEO)

Foto: Profimedia

Aleksandar Mitrović i Nejmar

Fudbaleri Al Hilala su u 20. kolu Premijer lige Saudijske Arabije na svom terenu pobedili Al Raed rezultatom 3:1, a najzaslužniji za trijumf domaćeg tima bio je reprezentativac Srbije Aleksandar Mitrović.

Srpski napadač postigao je dva pogotka na meču i to prva dva, kojima je utabao put do pobede Al Hilalu.

Navijači na Kingdom areni u Rijadu nisu dugo čekali na prvi gol, pošto se igrao treći minut kada je Mitrović načeo mrežu gostiju.

Najbolji strelac u istoriji reprezentacije Srbije je odlično reagovao u petercu, gde se našao u gužvi, te je odatle sproveo loptu u mrežu.

Igrao se 29. minut kada je Al Hilalu sviran penal, a loptu na belu tačku je stavio upravo Mitrović.

Srpski napadač je poslao loptu u jednu, a protivničkog golmana u drugu stranu i na taj način je duplirao prednost Al Hilala.

Do kraja utakmice, domaći tim je postigao još jedan gol, koji je u 52. minutu bio delo Kalidua Kulibalija, dok su gosti preko Amira Sajuda u nadoknadi postigli počasni pogodak.

Za to vreme, brazilski fudbaler Nejmar, koji je trebalo da bude prva zvezda Al Hilala, ali je odmah po dolasku u Saudijsku Arabiju doživeo tešku povredu, meč je pratio sa tribina.

On se snimio kako šalje poruku navijačima kluba čiji je član, a sve je završilo na društvenim mrežama.

- Pozdrav navijačima Al Hilala! Evo me na Kingdom areni i srećan sam što sam tu - poručio je Nejmar.

Potpuno je jasno da je Brazilac ovu poruku morao da snimi kako bi smanjio bes navijača usmeren ka sebi, pošto mu ne opraštaju to što otkad se povredio nije odradio previše aktivnosti vezanih za klub.

Sa dva pogotka protiv Al Raeda,Mitrović je stigao do brojke 19 u Premijer ligi Saudijske Arabije ove sezone, čime se dodatno učvrstio na drugom mestu liste strelaca, a jedini uspešniji od njega je Kristijano Ronaldo koji je postigao 21 gol.

Inače, osim Mitrovića, u startnoj postavi Al Hilala u duelu sa Al Raedom našao se i Sergej Milinković-Savić.

Što se popularnog SMS-a tiče, on je ove sezone u Premijer ligi Saudijske Arabije odigrao 16 utakmica, a ima učinak od osam golova i četiri asistencije, što je fantastično za jednog veznog igrača.

Koliko srpski tandem znači Al Hilalu pokazuje i pogled na tabelu nacionalnog prvenstva Saudijske Arabije, na kojoj je pomenuti tim na prvoj poziciji.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading