ZEBNJA U PARTIZANU ZBOG POVREDE SALDANJE! Otkrivamo: OTOK još nije splasnuo! Evo šta sledi i da li će biti SPREMAN ZA DERBI!

Autor: V. Z.

Sport

18.02.2024

11:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadnja loža pravi probleme.

ZEBNJA U PARTIZANU ZBOG POVREDE SALDANJE! Otkrivamo: OTOK još nije splasnuo! Evo šta sledi i da li će biti SPREMAN ZA DERBI!

Foto: Starsport

Mateus Saldanja, brazilski napadač iz redova Partizana, povredio se u prvenstvenom meču i pobedi crno-belih protiv IMT u 21. kolu Superlige Srbije - 5:2.

U Humskoj je zabladao muk kada se najbolji strelac šampionata požalio na bol u zadnjoj loži već u prvom poluvremenu utakmice. Od uprave, saigrača, navijača i stručnog štaba, komletna javnost naklonjena crno-belim bojama sada strepi, pošto je 9. marta na programu večiti derbi na Marakani, koji će, kao po običaju, biti presudan u borbi za titulu. Inače, Saldanja je bio čovek odluke u prethodnom duelu najljućih rivala na kraju jesenjeg dela sezone pošto je postigao gol vredan pobede (2:1).

U taboru Partizana i dalje vlada neizvesnost oko stepena povrede Saldanje, koji je postigao 15 golova u tekućem ciklusu elitnog srpskog fudbalskog ranga. To je kumovalo da za Mateusa brojni klubovi pokažu interesovanje, pa je uprava crno-belih obznanila da je u nedavno završenom prelaznom roku mogla da zaradi ogromnih 10.000.000 evra od njegovog transfera. Međutim, odustali su usled želje i nastojanja da se posle šest godina domognu titule, pa bi njegov duži izostanak bio ogroman hendikep za klub u finansijskom i sportskom smislu.

Foto: Printscreen/Arena sport TV

Saldanja

Kako saznajemo, Saldanji još uvek nije spao otok na bolnom mestu. Dakle, on nije doživeo samo istegnuće zadnje lože, kako se u prvi mah verovalo, već je u mišić dobio nezgodan udarac. Medicinski tim Partizana moraće da sačeka da splasne otok, odnosno ponedeljak kako bi brazilski napadač otišao na dodatne preglede. Logičan sled okolnosti je da će Mateus Saldanja morati na magnetnu rezonancu, ali to još uvek nije zvanično potvrđeno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading