MOŽDA NEMA PANTERA I DOUŽERA , ALI TU JE NOVO POJAČANJE! Partizan ima VELIKU PODRŠKU protiv Splita! (PHOTO)

Autor:

Sport

05.02.2024

19:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata lica našla su se u Areni.

MOŽDA NEMA PANTERA I DOUŽERA , ALI TU JE NOVO POJAČANJE! Partizan ima VELIKU PODRŠKU protiv Splita! (PHOTO)

Foto: Admiralbet ABA liga/Dragana Stjepanović

Košarkaši Partizana trenutno igraju sa Splitom u okviru 19. kola AdmiralBet ABA lige u Areni. Meč je počeo od 19.00 časova, a trenutno gosti vode na poluvremenu sa ubedljivih 14 poena razlike. Rezultat je veoma loš po domaćina, 30:44. 

Crno-beli napadaju Hrvate veoma oslabljeni, jer susret propuštaju Kevin Panter i Pi Džej Doužer, zajedno sa i dalje odsutnim Urošem Trifunovićem. Razlog je premor. 

Ipak, iako ne na terenu, Partizan ima veliku podršku na tribinama. Na stolicama kraj terena su se našli fudbaleri iz Humske, a meću njima i najnovije pojačanje Igora Duljaja, Jung-Džun Goh. Pored njega, tu je i Mateus Saldanja, već sada redovni posetilac utakmica koje na svom terenu igraju izabranici Željka Obradovića. 

 

 

Najefikasniji u redovima Partizana je za sada Aleksa Avramović sa pet poena, a prati ga Smailagić, Koprivica, i Džejlin Smit sa četiri. U hrvatskoj ekipi je apsolutni predvodnik Luis Saliven sa 13 poena, a prvi pratilac mu je Šortet sa osam.

Partizan trenutno zauzima četvrtu poziciju u AdmiralBet ABA ligi, a pobedom bi pretekli Budućnost i nastavili nemoguću poteru za Crvenom zvezdom. Crno-beli imaju skor 13-5, a njihov večerašnji protivnik je desetoplasirana ekipa sa osam pobeda.

 

Standings provided by Sofascore

 

BONUS VIDEO 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading