PARTIZAN JAČI ZA DVOJICU NA KIPRU: Stiglo POJAČANJE, ali i SALDANJA! Evo KADA se pridružuju OVUSU I GOH!

Autor:

Sport

20.01.2024

09:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kompletira se tim.

PARTIZAN JAČI ZA DVOJICU NA KIPRU: Stiglo POJAČANJE, ali i SALDANJA! Evo KADA se pridružuju OVUSU I GOH!

Foto: FK Partizan

Denil Kastiljo se i zvanično priključio timu Partizana na pripremama. Ovaj mladić stiže iz Šahtjora, a nastupa na poziciji defanzivnog veziste.

Crno-beli su gotovo sigurno kompletirali tim za nastavak sezone, pošto su nakon Ekvadorca pristigli Goh i Ovusu.

Jasno je da je nakon prodaje Kristijana Belića u redove AZ Alkmara ostala "rupa" u veznom redu, a čelnici kluba iz Humske u Kastilju vide idealno rešenje.

Republika

Foto: printscreen twitter

Denil Kastiljo

Kastiljo će u Partizanu provesti narednih godinu dana kao pozajmljeni igrač Šahtjora iz Donjecka, posle dogovora dva kluba koji su inicirali trener Duljaj i njegov dugogodišnji saigrač i prijatelj iz igračkih dana Darijo Srna aktuelni sportski direktor ukrajinskog velikana.

Kastiljo nije klasičan zadnji vezni, već poput Belića, zbog izuzetnih fizičkih karakteristika, može da pokrije pozicije "šest" i "osam". Visok je 190 centimetara, bolje se služi desnom nogom, veoma je brz i snažan, siguran na lopti, u pasu. Mladi fudbaler u redove crno-belih dolazi na jednogodišnju pozajmicu.

Pored Kastilja crno-belima se priključio i Mateus Saldanja, koji je, uz dozvolu kluba, imao nešto duži odmor. Početkom naredne sedmice na rajsko ostrvo stižu i pomenuti Ovusu, kao i poslednje pojačanje Jung-Оun Goh, koga su crno-beli platili 1.200.000 evra.

Pre dolaska u Šahtjor, nastupao je za LDU Kito u Ekvadoru, kao i za Atletiko Kino.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading