"BOMBA" U HUMSKOJ: Partizan dovodi REPREZENTATIVCA Južne Koreje!

Autor:

Sport

19.01.2024

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki posao crno-belih.

"BOMBA" U HUMSKOJ: Partizan dovodi REPREZENTATIVCA Južne Koreje!

Foto: Tanjug/Ap

Reprezentativac Južne Koreje Jung-jun Goh (22) biće peto ii najveće pojačanje Partizana u zimskom prelaznom roku.

Mladi fudbaler stiže iz redova Pohang Stilersa i crno-beli će za njega platiti obeštećenje od 1.200.000 evra (u četiri rate), uz 10 odsto od dalje prodaje, dok će napadač potpisati ugovor na četiri i po godine kako saznaje "Telegraf".

Partizan je od letos "jurio" Goha, čineći sve da angažuje jednog od najboljih fudbalera Južne Koreje, ali nikako nije mogao da prevaziđe prevelike finansijske zahteve Pohanga, koji je za svog prvotimca isprva tražio čak 2.500.000 evra i "držao cifru" mesecima unazad.

Trener Igor Duljaj, čija je Goh bio velika želja i klub su činili sve ne bi li smanjili obeštećenje, a sve je zbog toga odloženo do zime.

Republika

Foto: Tanjug/Ap

Jung-jun Goh

 

 

Goha je  izuzetno talentovan igraču, koji je u Humskoj projektovan za poziciju krila.

Odlikuju ga brzina, esplozivnost, sjajno kretanje između linija, pas... Primarna pozicija mu je u centralnom delu, ofanzivno, ali može da odgovori i zadacima na krilima, jer je izuzetno vešt sa loptom, sposoban da pronađe i najmanji prostor zbog, pre svega, fantastičnog kretanja.

Goh je visok 170 centimetara, ima takozvano “nisko težište”, promenu pravca, bolje se služi levom nogom, a u protekloj sezoni je u Južnoj Koreji proglašen za najboljeg igrača.

Bio je član svih selekcija Južne Koreje od kadetske do A reprezentacije, sa kojom je u oktobru osvojio zlatnu medalju na Azijskim igrama, čime se oslobodio obaveznog vojnog roka, koji pomenuta zemlja praktikuje.

Ostaje da se vidi kako će se prilagoditi stilu fudbala u Srbiji, a nema sumnje da će biti najveće pojačanje crno-belih ukoliko opravda očekivanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading