OGROMAN GEST VLADIMIRA ŠTIMCA: Bivši reprezentativac se pridružio INICIJATIVI vezanoj za preminulog DEJANA MILOJEVIĆA!

Autor:

Sport

19.01.2024

18:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potez Vladimira Štimca vredan svake pohvale.

OGROMAN GEST VLADIMIRA ŠTIMCA: Bivši reprezentativac se pridružio INICIJATIVI vezanoj za preminulog DEJANA MILOJEVIĆA!

Foto: Starsport

Veliki je čovek Dejan Milojević. I posle njegove smrti, prepričavaju se na svim stranama sveta anegdote po kojima vidimo koliko je srce imao ovaj gospodin. Nažalost, upravo ga je ono na kraju izdalo. 

Ni sportska slava, ni poslovna zauzetost, nikada ga nisu omeli u pokušajima da pomogne svima oko sebe. Mnogi poznati košarkaši podelili su svoje anegdote vezane za njega i sve do jedne teraju suze na oči.

Ono što oni zajedno sa medijima traže širom Balkana jeste da Milojević nikad ne bude zaboravljen i rešenje za to vide u traženju od AdmiralBet ABA lige da promeni ime trofeja koji sleduje MVP-ju ovog takmičenja.

Već su pokrenute određene inicijative na tu temu kojima se sada pridružio i Vladimir Štimac.

Nekadašnji košarkaš Crvene zvezde Meridianbet i bivši reprezentativac objavio je na društvenim mrežama da je uputio molbu regionalnoj ligi.

 

 

Poštovani, ovom prilikom Vas molim da razmotrite zahtev da titula najboljeg igrača AdmiralBet ABA lige (MVP) ponese ime našeg proslavljenog trenera i košarkaša, nedavno preminulog, Dejana Milojevića. Dejan je pored toga što će zauvek biti zapamćen kao dobar čovek i prijatelj, predan i posvećen kako svojoj porodici tako i svakom svom košarkaškom cilju, biti upamćen kao najkorisniji igrač AdmiralBet ABA lige svih vremema. Tri puta je osvajao titulu MVP-a i poneo je brojne nagrade - piše u Štimčevoj molbi.

Videćemo hoće li inicijativa uspeti, a mi smo sigurni da postoji ogroman broj razloga da MVP trofej ponese Dekijevo ime.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading