SALE ĐORĐEVIĆ IZBACIO DOSAD NEVIĐENU FOTOGRAFIJU! Evo kako se OPROSTIO od Dejana Milojevića! (FOTO)

Autor:

Sport

19.01.2024

08:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski stručnjak preminuo od posledica srčanog udara u SAD.

SALE ĐORĐEVIĆ IZBACIO DOSAD NEVIĐENU FOTOGRAFIJU! Evo kako se OPROSTIO od Dejana Milojevića! (FOTO)

Foto: Starsport

Legendarni srpski košarkaški reprezentativac, a kasnije i selektor "orlova", Aleksandar Saša Đorđević, koji danas obavlja dužnost vođe nacionalnog tima Kine, oglasio se povodom smrti svog kolege Dejana Milojevića.

Podsetimo, Milojević je preminuo u sredu, u 47. godini života od posledica srčanog udara, a prerana smrt bivšeg igrača Partizana i Budućnosti potresla je čitav sportski svet.

Od "Dekija" se na dirljiv način oprostio i Saša Đorđević, koji je izrazio saučešće porodici Dejana Milojevića i objavio fotografiju njegovog šampionskog prstena sa Golden Stejt Voriorsima, koju javnost ranije nije imala prilike da vidi.

 

 

- Neka ti je večna slava, dobri čoveče. Počivaj u miru. Najiskrenije saučešće porodici - poručio je Đorđević u oproštajnoj poruci.

Tokom jučerašnjeg dana, od Milojevića su se oprostili i srpski reprezentativci Vanja Marinković iz Baskonije, centar Olimpijakosa Nikola Milutinov, kao i nekadašnji saigrač iz Partizana i "učenik" iz Mege, legendarni kapiten crno-belih Novica Veličković.

Vlasnik Mege Miško Ražnatović objavio je, takođe, da će dvorana člana AdmiralBet ABA lige uskoro dobiti ime po Dejanu Milojeviću.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading