VELIKI GUBITAK, POSEBNO ZA SRBIJU! Još jedan srebrni "orao" iz Manile se OPROSTIO od Dejana Milojevića!

Autor:

Sport

18.01.2024

23:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Centar Pirejaca posle blistave partije pričao o iznenadnoj smrti legendarnog asa.

VELIKI GUBITAK, POSEBNO ZA SRBIJU! Još jedan srebrni "orao" iz Manile se OPROSTIO od Dejana Milojevića!

Foto: Starsport

Srpski reprezentativci se opraštaju od nekadašnjeg asa Partizana i Mege Dejana Milojevića, koji je trenersku karijeru izgradio u Megi, a usavršio kao pomoćnik u Golden Stejtu, gde ga je zatekla iznenadna smrt.

Legendarni košarkaš preminuo je usled srčanog udara u 47. godini, a po završetku meča Crvene zvezde Meridianbet i Baskonije oglasio se Vanja Marinković, da bi posle trijumfa Olimpijakosa nad Makabijem iz Tel Aviva isto učinio i Nikola Milutinov.

Centar Pirejaca je blistao u trijumfu nad "Ponosom Izraela", postigavši 20 poena uz isto toliko uhvaćenih lopti, pa je sa "dabl-dablom" završio meč sa čak 40 indeksnih poena.

Foto: Euroleague.net

Nikola Milutinov

- Veliki gubitak, posebno za Srbiju. Bio je izvanredna osoba, uvek pozitivan, uvek pun podrške. Čuo sam mnogo priča o njemu, bio je pravi ratnik. Veoma je tužno za sve, za njegovu porodicu. Njima mogu samo da požeim sve najbolje, ovo nisu zaslužili, posebno neko kao Deki... Bio je jedan od najpozitivnijih i najboljih ljudi koje sam ikada upoznao - rekao je Nikola Milutinov o Dejanu Milojeviću.

Podsetimo, prethodno je i nekadašnji Milojevićev učenik iz Mege i saigrač iz Partizana, legendarni kapiten crno-belih Novica Veličković, takođe, ostavio oproštajnu poruku na društvenim mrežama.

Milojević je preminuo u sredu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading