ZBOG SMRTI MILOJEVIĆA! Ni Luka Dončić neće izaći na parket! NBA donela KONAČNU odluku!

Autor:

Sport

18.01.2024

17:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmica između Golden Stejta i Dalas Maveriksa odložena je zbog smrti srpskog stručnjaka.

ZBOG SMRTI MILOJEVIĆA! Ni Luka Dončić neće izaći na parket! NBA donela KONAČNU odluku!

Foto: Starsport

Luka Dončić i Dejan Milojević

Posle odlaganja meča između Voriorsa i Jute Džez, posle iznenadne i prerane smrti pomoćnog trenera Golden Stejta Dejana Milojevića, rukovodstvo NBA lige je odlučilo da otkaže još jednu utakmicu.

Čelnici NBA takmičenja su se ponovo oglasili zbog nekadašnjeg reprezentativca Srbije i odložili novi meč u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu.

Zbog Milojevićeve smrti neće se igrati utakmica između njegovog Golden Stejt Voriorsa i Dalas Maveriksa, čiji se as Luka Dončić takođe oprostio od Milojevića emotivnom porukom. Taj meč trebalo je da bude na programu u noći između petka i subote, u San Francisku.

 

 

U kratkom saopštenju koje je NBA liga izdala ne navodi se mnogo detalja oko ove odluke, ali je jasno da liga smatra kako Voriorsi nisu imali dovoljno vremena da se oporave od šokantnih vesti. Dejan Milojević preminuo je nakon srčanog udara koji je doživeo dan pred meč protiv Jute u Solt Lejk Sitiju, na timskoj večeri kojoj su prisustvovali treneri i igrači tima. 

Najjača košarkaška liga na svetu odmah je donela odluku da taj meč bude odložen, a sada je Golden Stejtu dala dodatno vreme za oporavak nakon smrti jednog od najbližih saradnika Stiva Kera. Dejan Milojević je od 2021. godine bio pomoćni trener u Voriorsima, nakon što je u evropskoj košarci radio kao prvi trener Mege i podgoričke Budućnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading