DEJAN MILOJEVIĆ JE BIO I BIZNISMEN! Imao je PLAN ZA PENZIJU, ulagao NA SVE STRANE! BITKOIN mu je bio NAJVEĆA LJUBAV!

Autor:

Sport

18.01.2024

16:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"U poslovanju provodim sat dva dnevno, i to ne samo na berzi", rekao je svojevremeno Milojević.

DEJAN MILOJEVIĆ JE BIO I BIZNISMEN! Imao je PLAN ZA PENZIJU, ulagao NA SVE STRANE! BITKOIN mu je bio NAJVEĆA LJUBAV!

Foto: Starsport

Posle smrti Dejana Milojevića krenule su da pristižu raznolike informacije o košarkaškoj legendi. 

Sada vam iznosimo priču o potpuno drugoj Milojevoj strani. Naime, pored genija na parketu, bio je i svojevrsni mag u biznisu.

Naš košarkaški stručnjak je u više navrata gostovao u emisijama vezanim za ulaganja na berzi i objašnjavao svoje ideje oko posla. Prvo je svojevremeno govorio o podeli svoje imovine u dva fonda.  

- Imam dva portfolia. Jedan mi je penzioni, a imam i portfolio akcija kojima trenutno trgujem, koje su po mom ukusu i jeftine - rekao je tada Milojević. 

Da bi potom otkrio koliko njegove imovine leži u kriptovalutama, što sugeriše koliko je verovao u trgovinu na berzi. 

- Deset posto moje imovine je u kriptovalutama. Gledam na to kao na "trejding fond", ovo ostalo je penzioni fond - rekao je Dejan. 

S obzirom da mu je ovo bio "drugi posao", zadivljujuće je kako je naš stručnjak uspevao da postigne trenersku i biznis karijeru, kao i posvećen porodični život. Zato je objasnio koliko vremena je provodio u "trejdingu". 

- Pa sat dva dnevno, i to ne samo na berzi. Ustanem pre svih dok mi porodica spava, i lagano počinjem da analiziram razne vesti iz različitih oblasti uz kafu i doručak. Naravno tu je i berza. Kada sam bio nov, jurio sam nove kompanije u razvoju, a sada gledam na to drugačije - u kompanije za poslove koji su tu, kako bi ispratio šta se dešava u tom svetu - izjavio je Milojević. 

Foto: Starsport

Dejan Milojević

Za kraj je istakao u šta najviše voli da ulaže, to jest to da je u Bitkoin "beznadežno zaljubljen" sa opravdanim razlozima. 

- Bitkoin je moja najveća ljubav od svih kriptovaluta. Prednost je što nijedna država ne može da ga cenzuriše i da ga zabrani. Niko ne može da zaustavi njegovo slanje, za to biste morali da ugasite internet, a jedna od kompanija čak ima i satelit, tako da ni to ništa ne bi značilo - dovršio je svojevremeno Dejan Milojević.

Pred legendom srpske košarke nije bila samo uspešna trenerska karijera, već vrlo verovatno i veliki biznismenski uspesi. Nažalost, sve to ostaje u maštanjima o tome šta je moglo biti.   

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

   

Komentari (0)

Loading