SAZNAJEMO: OVAKO su izgledali POSLEDNJI SATI Dejana Milojevića! Žena STIGLA da GA VIDI! Spasa NIJE BILO, ISKLJUČEN je SA APARATA!

Autor:

Sport

18.01.2024

12:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sudbina je htela da Nataša iz Beograda krene u Ameriku, da vidi supruga, ne slutivši tragediju. Bila je u avionu kad mu je srce zastalo.

SAZNAJEMO: OVAKO su izgledali POSLEDNJI SATI Dejana Milojevića! Žena STIGLA da GA VIDI! Spasa NIJE BILO, ISKLJUČEN je SA APARATA!

Foto: Facebook

Dejan Milojević, srpski košarkaški trener, preminuo je u 47. godini od posledica infarkta.

Milojević je bio u Solt Lejk Sitiju, na timskoj večeri sa svojim Golden Stejt Voriorsima, gde se srušio usled srčanog udara.

Prevezen je u bolnicu, ali spasa nije bilo.

Izvor blizak porodici Milojević otkrio je za Republiku kako je izgledao nesrećni dan.

- Nataša (supruga Dejana Milojevića) boravila je u Beogradu u porodičnom stanu, a tu noć je krenula kod muža u Ameriku. Infarkt se dogodio po našem vremenu između 1.00h i 3.00h ujutru, dok je ona bila u avionu. Sletela je oko 5.00 časova, a tek tada je saznala tragične informacije. Dejan je bio kritično, mozak mu je bio bez kiseonika preko sat vremena. Operisan je i bio je u komi. Oštećenja su bila prevelika. Doktori su konstatovali da mu nema spasa. Nataša je uspela da stigne da ga vidi poslednji put, a onda je Dejan isključen sa aparata - rekao je za naš portal izvor blizak porodici Milojević.

Nataša je živela u San Francisku sa Dejanom i decom, a u Beogradu je boravila dve nedelje, kako bi obišla stan i obavila tekuće obaveze. Pre samo 14 dana, kada su se rastali, nisu ni slutili da će to biti poslednji put kada će razgovarati uživo. Sudbina je htela da Nataša stigne da još jednom ugleda svog supruga živog, ali mu spasa nije bilo.

Smrt Dejana Milojevića potresla je kompletnu javnost, a čitava planeta oprašta se od velikog čoveka.

Republika

Foto: Starsport

Dejan Milojević

 

NBA liga je svoje mečeve započela minutom ćutanja, a Dejanove kolege i bivši igrači svi do jednog skrhani su bolom.

Dejan Milojević će ostati zapamćen kao vrhunski košarkaški radnik, prijatelj, suprug i otac velikog srca, koje ga ja na kraju izdalo.

Tuga za Dejanom ne jenjava, a sećanje na njega nikada neće izbledeti.

Dejan Milojević rođen je 1977. godine u Beogradu. Igrao je za Beovuk, FMP, Budućnost, Partizan, Valensiju, Galatasaraj, a karijeru je završio u Partizanu gde se vratio 2009. godine.

Trenersku karijeru je započeo 2012. godine u Megi, gde je ostao do 2020. godine. Potom je godinu dana proveo u Budućnosti iz Podgorice, da bi 2021. godine otišao u Ameriku, tačnije u Golden Stejt Voriors, gde je bio asistent prvom treneru. Sa ovim timom je 2022. godine postao NBA šampion. Sa reprezentacijom naše zemlje je 2001. na Evropskom prvenstvu u Turskoj postao šampion. Dejan je iza sebe ostavio suprugu Natašu, sina Nikolu i ćerku Mašu.

Zabranjeno je kopiranje, reprodukovanje, preuzimanje, prenošenje, objavljivanje i distribuiranje bilo kog dela ili celog teksta bez prethodnog izričitog pismenog odobrenja redakcije Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading