"S VELIKOM TUGOM SAM PRIMIO ŠOKANTNU VEST..." Dodik uputio saučešće porodici Dejana Milojevića!

Autor:

Sport

18.01.2024

09:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svet se oprašta od košarkaške legende!

"S VELIKOM TUGOM SAM PRIMIO ŠOKANTNU VEST..." Dodik uputio saučešće porodici Dejana Milojevića!

Foto: ST/Dragan Kadić, Tanjug/AP Photo/Jeff Chiu

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izrazio je saučešće porodici preminulog proslavljenog srpskog košarkaša Dejana Milojevića i istakao da će njegovo ime zauvek ostati upisano zlatnim slovima.

- S velikom tugom primio sam šokantnu vest da je preminuo zlatni reprezentativac, košarkaška i sportska legenda, ali pre svega veliki čovek, Dejan Milojević - napisao je Dodik na društvenoj mreži Iks.

Dodik je naglasio da je Milojević svojim igračkim i trenerskim uspesima, ali i vedrim duhom, ostavio neizbrisiv trag u srpskoj košarci.

- Njegovo ime ostaće zauvek upisano zlatnim slovima. U ime Republike Srpske i u svoje ime izražavam najdublje saučešće porodici i prijateljima. Počivaj u miru, Deki - naveo je Dodik.

Juče smo izgubili velikog srpskog košarkaša i trenera, Dejana Milojevića, koji je preminuo od posledica srčanog udara. Vest o njegovoj smrti zavila je svetsku sportsku javnost u tugu.

Dejan Milojević, čuveni srpski košarkaš i cenjeni trener, preminuo je u 47. godini života. Tragičan događaj zbio se dok je sa svojim timom, Golden Stejtom, boravio u Solt Lejk Sitiju. Bio je sa svojim "ratnicima" na večeri u jednom restoranu, pripremajući se za nadolazeću utakmicu protiv Jute u okviru NBA lige.

Nažalost, tokom večeri pozlilo mu je, a ubrzo je pretrpeo srčani udar koji je doveo do njegove iznenadne smrti. Vest o gubitku ovog izuzetnog sportskog stručnjaka šokirala je ljubitelje košarke širom sveta, ostavljajući prazninu u sportskom svetu.

Dejan Milojević će ostati upamćen po svojoj izuzetnoj karijeri, doprinosu košarci i posvećenosti trenerstvu. Njegova prerana smrt ostavlja dubok jaz u srpskom i svetskom sportu, a njegovo nasleđe će živeti kroz sećanja na njegove uspehe i doprinos sportu koji je voleo.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading