MEGA ODAJE OGROMNU POČAST PREMINULOJ LEGENDI! HALA U BRAĆE JERKOVIĆ ZVAĆE SE "DEJAN MILOJEVIĆ"!

Autor:

Sport

18.01.2024

13:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Divan potez Miška Ražnatovića prema košarkaškom stručnjaku.

MEGA ODAJE OGROMNU POČAST PREMINULOJ LEGENDI! HALA U BRAĆE JERKOVIĆ ZVAĆE SE "DEJAN MILOJEVIĆ"!

Foto: Starsport, Tanjug/AP

Vest o smrti Dejana Milojevića ne jenjava, teško je svima da se pomire sa činjenicom da mladog trenera nema, ali, neki se trude da on i ne bude nikad zaboravljen, što je na neki način potvrdio Miško Ražnatović putem svog "X" profila.

Poznati agent je na svom profilu okačio sliku Dejana Milojevića, pored koje je ostavio jednu ružu, a slika se nalazi u hali "Mega Factory", gde trenira ekipa Mege u Braće Jerković.

Takođe, uz sliku i cvet, Miško je otkrio i da će ova hala promeniti ime, te da će poneti ime Dejana Milojevića.

- Danas u Beogradu, u hali ‘Mega Factory’, trenažnoj dvorani Mege gde je Dejan proveo skoro celu trenersku karijeru. Ime dvorane će uskoro biti promenjeno- stoji na profilu slavnog menadžera. 

 

 

Dejan Milojević rođen je 1977. godine u Beogradu. Igrao je za Beovuk, FMP, Budućnost, Partizan, Valensiju, Galatasaraj, a karijeru je završio u Partizanu gde se vratio 2009. godine.

Trenersku karijeru je započeo 2012. godine u Megi, gde je ostao do 2020. godine. Potom je godinu dana proveo u Budućnosti iz Podgorice, da bi 2021. godine otišao u Ameriku, tačnije u Golden Stejt Voriors, gde je bio asistent prvom treneru. Sa ovim timom je 2022. godine postao NBA šampion. Sa reprezentacijom naše zemlje je 2001. na Evropskom prvenstvu u Turskoj postao šampion. Dejan je iza sebe ostavio suprugu Natašu, sina Nikolu i ćerku Mašu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading