REČI KOJE KIDAJU SRCE! "Dećo moj, VOLI TE tvoj Munze..."! Novica Veličković se PREEMOTIVNOM porukom oprostio od Milojevića!

Autor:

Sport

18.01.2024

16:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljeni kapiten Partizana uputio je poslednji pozdrav nekadašnjem saigraču i treneru.

REČI KOJE KIDAJU SRCE! "Dećo moj, VOLI TE tvoj Munze..."! Novica Veličković se PREEMOTIVNOM porukom oprostio od Milojevića!

Foto: Starsport

Srpski trener Dejan Milojević preminuo je u sredu od posledica srčanog udara u Sjedinjenim Američkim Državama.

Ceo sportski svet u našoj zemlji ostao je u žalosti zbog smrti legendarnog košarkaša i stručnjaka, koji je u igračkim danima ostavio dubok trag igrama u Partizanu i Budućnosti.

Kao trener radio je u Megi, gde je svojevremeno bio trener najboljem srpskom košarkašu Nikoli Jokiću, dok je po odlasku u SAD postao pomoćnik u stručnom štabu Golden Stejt Voriorsa, gde ga je smrt i zatekla.

Mnogi sportski asovi opraštaju se od slavnog asa, a sada je to učinio i njegov nekadašnji saigrač Novica Veličković.

Republika

Foto: Starsport

 

Legendarni bivši kapiten Partizana ostavio je na društvenim mrežama preemotivnu poruku sledeće sadržine:

- Dećo moj, VOLI TE TVOJ MUNZE! Brate moj, velika tuga, bol... Presrećan sam što sam te imao za prijatelja, mentora, brata! Mnogo sam sreće imao što sam uz tebe rastao, što sam gledao tvoje ljudske kvalitete, što sam gledao poštenje, hrabrost, vedrinu, osmeh, jednostavnost... Što sam mogao da vidim kakav si otac i muž! Mogu da pišem ovde o košarci, životu, savetima... Mogu danima, godinama da pišem!

I sigurno ću biti jedan od mnogih koji će se truditi da sva tvoja dobrota, osmeh i dela budu zauvek na mestu gde treba da budu. A NAJVEĆI SI!

HVALA TI ZA SVE! I JOŠ JEDNOM, VOLI TE TVOJ MUNZE! - stoji u oproštajnoj poruci Novice Veličkovića od nekadašnjeg saigrača iz Partizana i trenera iz Mege.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading