KO JE ZET CECE RAŽNATOVIĆ? U javnosti ga retko viđamo, a OVE detalje sigurno niste znali o njemu!

Autor:

Zabava

19.01.2024

08:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Cecina sestra, Lidija Ocokoljić udala se za biznismena koji privlači veliku pažnju javnosti!

KO JE ZET CECE RAŽNATOVIĆ? U javnosti ga retko viđamo, a OVE detalje sigurno niste znali o njemu!

Foto: Instagram.com

Ceca Ražnatović i Lidija Ocokoljić

Predrag, muž Lidije Ocokoljić, oduvek je bio tajnovit lik u životima sestara Lidije i Cece. Iako je javnost uvek bila znatiželjna da sazna više o njemu, Predrag je uspeo da sačuva svoj privatni život daleko od očiju javnosti. Njegova karijera kao sportiste, tačnije fudbalera, ostavila je trag u srpskom sportu. Sa ponosom se može istaći da je Predrag čak dva puta zaigrao za fudbalsku reprezentaciju Srbije, noseći dresove niškog Radničkog (1997-98) i beogradskog Obilića (1998-2002).


Brak između Lidije i Predraga traje gotovo dve decenije, a ova ljubavna priča je krunisana sa četvoro dece - ćerkom Helenom, sinom Viktorom, kao i blizancima Ilijom i Petrom. Pored toga što je bio posvećen sportisti u mladosti, Predrag je postao posvećen otac, pružajući svojoj deci ljubav i podršku. Lidija ga opisuje kao divnog muža, a deca ga obožavaju.

Iako se retko eksponira u javnosti, Predrag je uvek bio tu za Ceču i njenu porodicu. Njihov odnos je oduvek bio skladan i nenarušen, a zajedno sa Lidijom, čuvaju privatnost svoje porodice. Poznato je da svi zajedno žive u velikoj vili na Dedinju, gde uživaju u porodičnom okruženju.

Foto: printscreen/blic tv

Lidija Ocokoljić

 


Lidija i Predrag i danas uživaju u skladnom braku, čuvajući neraskidive veze sa Cecom i njenom porodicom. Odlučili su da ne dozvole da radoznali pogledi javnosti naruše njihovu intimu i privatnost, te dosledno poštuju svoju odluku da žive život van medijske pažnje.

Na kraju, možemo zaključiti da je Predrag, i pored svoje skromnosti i povučenosti, ostavio veliki trag kako u sportu, tako i u privatnom životu, gde je posvećen suprug, otac i podrška porodici.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading