DALILA SE VRAĆA STAROM POSLU: Nakon Amerike ponovo MLATI LOVU!

Autor:

Zabava

19.01.2024

10:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka ozbiljno zarađuje putem društvenih mreža!

DALILA SE VRAĆA STAROM POSLU: Nakon Amerike ponovo MLATI LOVU!

Foto: Instagram.com

Bivša učesnica rijalitija, Dalila Dragojević nedavno se vratila iz Njujorka, gde je provela 17 dana sa svojim dečkom Markom. Iako je veza na daljinu izazovna, Dalila ističe da je spremna na velike korake kako bi bila sa svojom ljubavi.

- Život u budućnosti vidim sa njim, da l' Njujork, da l' Beograd, nije bitno. Ne želim da budemo razdvojeni. Zbog ljubavi sam spremna na velike korake, moj odlazak u Ameriku jeste veliki korak, već sam načinila prvi, veliki. Preseljenje tamo je još veći korak, spremna sam, naravno - izjavila je Dalila.


Dalila je otvoreno pričala o tome šta ju je osvojilo kod Marka. Ističe da ju je osvojio pažnjom, poštovanjem i fizičkim izgledom, ali i ističe da je veoma bitno da je partner njenog tipa.

- Toliko je posvećen meni, toliko se trudio da me sprovede kroz sva mesta tamo, ništa mu nije teško. Posvetio se 24 sata meni. Tamo je bio domaćin. Svuda smo išli zajedno, vezali smo se - otkrila je Dalila za "Blic".

Republika

Foto: Instagram.com

Dalila Dragojević i dečko Marko

Dalila je postala poznata i po svom uspehu na platformi TikTok, gde je navodno zarađivala značajne iznose novca. Prema pisanju medija, na nedeljnom nivou je zarađivala i dvadeset hiljada evra, a putem uživo nastupa na pomenutoj platformi za godinu dana uspela je da zaradi čak milion evra. Ovo je svakako impresivan uspeh i pokazatelj njenog uticaja na društvenim mrežama.

Dalila Dragojević otvorila je svoje srce i podelila sa javnošću svoje iskustvo iz Njujorka i svoju ljubavnu priču sa Markom. Njen uspeh na platformi TikTok dodatno potvrđuje njenu popularnost i uticaj na društvenim mrežama. S obzirom na njenu otvorenost i iskrenost, Dalila svakako intrigira javnost svojim životnim putem i profesionalnim uspesima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading