OVO JE NOVI DEČKO DALILE DRAGOJEVIĆ: Zbog njega je otišla u Ameriku, totalno ODLEPILA za njim!

Autor:

Zabava

30.12.2023

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka nikad srećnija!

OVO JE NOVI DEČKO DALILE DRAGOJEVIĆ: Zbog njega je otišla u Ameriku, totalno ODLEPILA za njim!

Foto: Tiktok

Bivša rijaliti učesnica, Dalila Dragojević, izazvala je veliku pažnju javnosti svojom novom romansom sa Markom, kojeg je upoznala putem društvene mreže TikTok, kako prenosi Blic. Njih dvoje su se upoznali igrajući popularne mečeve na ovoj platformi, a izvor blizak paru otkrio je da je Dalila potpuno zaljubljena u Marka. Njihova ljubav je započela virtuelno, ali je brzo prerasla u stvaran odnos, što je rezultiralo time da su sada zajedno u Njujorku.

Marko, poreklom Crnogorac, svoje telo prekriva različitim tetovažama, što dodatno intrigira javnost. Na jednom od njegovih snimaka iz Njujorka, dok vozi automobil, jasno se vidi Dalilina noga i tetovaža koju samo ona poseduje, što je kod mnogih izazvalo zaključak da su njih dvoje zaista u vezi.

@justdoitt10

 

♬ Poroci Beograda - Beogradski Sindikat

Dalila je potpuno poludela za Markom. Sviđa joj se od glave do pete. Voli sve što se na jednom čoveku može voleti. Sada su zajedno u Njujorku. Lepo se ponaša prema njoj. A ljubav je počela virtuelnim putem. Upoznali su se na TikToku. Odmah su se rodila simpatije, ali je njoj bilo potrebno vreme da stekne poverenje u njega. Kada je u svom srcu shvatila da je odlepila za njih kupila je kartu i otišla u Njujork. Nisam je videla nikad ovako zaljubljenu - završava izvor.

Podsećamo, Dalila Dragojević je postala poznata javnosti svojim učešćem u raznim rijaliti programima, a kasnije je započela karijeru i kao voditeljka. Njen transformacioni put nije prošao neprimećeno, a ona je otvoreno govorila o estetskim zahvatima koje je imala. U jednom intervjuu je otkrila da je radila usne, jagodične kosti i botoks, kao i da je operisala nos zbog devijacije. Prema navodima, za sve korekcije je potrošila čak 20.000 evra.


Dalila je takođe javno priznala svoje greške, uključujući prevaru svog bivšeg muža Dejana Dragojevića sa Filipom Carem. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Vasa

30.12.2023 09:11

Svejedno je koliko je "uložila" u sebe i promenila svoj izgled, odvratna je kao čovek!